10 Ιδεες Για Καραμελ Μπαλαγιαζ

Το χρώμα που λατρεύει το μπαλαγιάζ, είναι σίγουρα το κάραμελ.

10 ιδέες για κάραμελ μπαλαγιάζ, σε κοντά αλλά και μακριά μαλλιά που σίγουρα θα σε πείσουν να τολμήσεις την αλλαγή στα μαλλιά σου.
Δένει τόσο με τα καστανά, όσο με τα ξανθά αλλά και με τα χάλκινα. Το κάραμελ, χρώμα-μανία των απανταχού celebs ανά τον κόσμο και ειδικότερα των Χολυγουντιανών, έχει αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στις τεχνικές βαφής μαλλιών. Τα συν για τα οποία, κάθε γυναίκα το λατρεύει, είναι αρχικά πως ταιριάζει σε όλες ανεξαρτήτως φυσικού χρώματος αλλά και το ότι κάνει κάθε βαφή που το ενσωματώνει σαν χρώμα, να φαίνεται πιο φυσική.
Επιπλέον, είναι το χρώμα που οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν για να τονίζει το καλοκαιρινό τους μαύρισμα. Μην το σκέφτεσαι, όποιο και αν είναι το χρώμα των μαλλιών σου, αυτό θα σου πηγαίνει.
Φυσικά, για κάθε αποτέλεσμα θα πρέπει να συζητήσεις με την colorist και να αποφασίσεις αν θα αρκεστείς σε μπαλαγιάζ ή αν θα τονίσεις και κάποια σημεία με περισσότερο ξανθό, όπως πχ. στις άκρες ή στις τούφες που πέφτουν γύρω από το πρόσωπο.
Δες παρακάτω, 10 ιδέες για κάραμελ μπαλαγιάζ σε μακριά αλλά και κοντά μαλλιά, που σίγουρα θα σε πείσουν να τολμήσεις την αλλαγή.
Also Read: Γιατί Πρέπει Να Χρησιμοποιείς Glow Tonics
 


 

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: