3 Αναπαντεχοι Τροποι Να Φορεσεις Σακακι

Και καθόλου βαρετοί.

Πώς να φορέσεις σακάκι το 2018: 3 αναπάντεχοι τρόποι για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα look, που μπορεί να βλέπεις παντού.
Το 2018 είναι σίγουρα η χρονιά του blazer. Το φορέσαμε σε κοστούμι, σε καρό, σε μονόχρωμο, με τζιν, με φούστες, με ότι μπορούσαμε να το φορέσουμε γενικότερα. Αυτό το Φθινόπωρο, για να ανανεώσουμε την διάθεση μας και το στυλ μας όταν θέλουμε να φορέσουμε σακάκι, θα σου προτείνουμε να υιοθετήσεις 3 διαφορετικά look.
ALSO READ: Μόδα Χειμώνας 2019, Οι Καλύτερες Τάσεις
#1. ΣΑΚΑΚΙ ΣΑΝ ΦΟΡΕΜΑ
Οι απανταχού celebs, το έχουν ήδη τολμήσει και φοράνε όλα τους τα μακριά σακάκια, σαν φορέματα. Η Hailey Baldwin και η Rihanna, αλλά και κορυφαίες fashionista όπως η Christine Centenera είναι οι πρώτες διδάξασες και είμαστε σίγουρες πως θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες.

 
#2. PULLED OFF
Τράβηξε το από τους ώμους σου και φόρεσε το σαν τοπ, για ένα λίγο πιο χαλαρό αλλά δομημένο look. Μια ζώνη θα το κρατήσει σταθερό και θα τονίσει την σιλουέτα σου.

 
#3. ΣΑΚΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΠ
Κούμπωσε το και φόρεσε το μέσα από την φούστα ή το παντελόνι σου ή εναλλακτικά σταύρωσε το σαν κρουαζέ τοπ και πάλι, φόρεσε το από μέσα, για να φανεί σαν τοπ.

 
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
Turn on your JavaScript to view contentΠηγή: The Cover.

Κατηγορίες: