3 Τροποι Να Τονισεις Το Μπουστο Σου Χωρις Να Δειξεις Προκλητικη

Οι σχεδιαστές μίλησαν. Ώμοι έξω, στήθος μέσα. Ή μήπως το αντίθετο;
3 runway trends προορισμένα να γιορτάσουν την θηλυκότητα, φωτογραφίζοντας το πιο θελκτικό σημείο της γυναίκας, δείχνουν πώς να τονίσεις το μπούστο σου αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.
Στην διάρκεια των τελευταίων σεζόν, οι ώμοι μας λάμβαναν την αμέριστη προσοχή μας με εντυπωσιακά off the shoulder τοπ και φορέματα, που πραγματικά δεν βγάζαμε από πάνω μας, ενώ και οι σχεδιαστές δεν σταματούσαν να μας τα προτείνουν. Φέτος όμως η πλειονότητα των σχεδιαστών, αποφάσισαν να τραβήξουν την προσοχή από αυτό το σημείο που τόσο έχουμε προβάλλει και να ασχοληθούν με ένα σημείο του σώματος που έχουμε κρατήσει αρκετά καλυμμένο τα τελευταία χρόνια, το μπούστο. Και τα trend που μας πρότειναν να υιοθετήσουμε είναι 3:

Οι ρετρό λαιμοκόψεις αλλά και οι μίνιμαλ γεωμετρικές ήταν παντού στις Ανοιξιάτικες designer collections, τονίζοντας πως το γυναικείο μπούστο μπορεί να προβληθεί χωρίς να δείχνει προκλητικό.
Το δεύτερο trend που θέλει το γυναικείο μπούστο κάτω από τον προβολέα, ήταν σαφώς τα bustier tops για τα οποία σας μιλήσαμε, αμέσως μόλις τα εντοπίσαμε στην NYFW.
Τέλος, οι μπανέλες, οι τσέπες και τα εξώραφα στο σημείο του μπούστου, ήταν τρεις διακοσμητικές λεπτομέρειες με τις οποίες ασχολήθηκαν αρκετά σχεδιαστές όπως οι JW Anderson, Prabal Gurung, Emilia Wickstead κ.ά.

JW Anderson/Prabal Gurung/Alexander Wang/Mugler/Emilia Wickstead
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως πολλοί ήταν και οι σχεδιαστές που δεν δίστασαν ακόμη και να φορέσουν τους στηθόδεσμους επάνω από τα φορέματα των μοντέλων.
SHOP THE TREND
Turn on your JavaScript to view content


 
 
 

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: