3 Χτενισματα Που Απαιτουν Λιγοτερα Απο 5 Λεπτα

Εύκολα, stylish, γρήγορα χτενίσματα που δεν απαιτούν περισσότερα από πέντε λεπτά για τις μέρες που δεν έχεις χρόνο, αλλά και για τις μέρες που απλά δεν στρώνουν.
1. BUBBLE ΚΟΤΣΙΔΕΣ

Ένα sleek χτένισμα που τιθασεύει και την πιο ατίθαση κόμη, είναι οι bubble κοτσίδες με πολλά λαστιχάκια που κρατάνε στη θέση της κάθε τρίχα.
2. WET HAIRSTYLE

Τα wet look χτενίσματα έχουνε κάνει comeback και η φετινή εκδοχή τους τα θέλει στιλιζαρισμένα στην ρίζα και πιο φυσικά προς τις άκρες. Ακριβώς ότι θέλουμε κι εμείς δηλαδή, αφού το πολύ στημένο και τραβηγμένο προς τα πίσω wet look χτένισμα, πέφτει λιγάκι βαρύ για το Καλοκαίρι.
Also Read: Οι Καλύτεροι Συνδυασμοί Μακιγιάζ Χειλιών Από Την MAC
3. ΦΑΡΔΙΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΣ

Kardashian' title='Kim Kardashian'>Kim Kardashian και Hayley Baldwin είναι δύο μόνο από τις celebrities που έχουν ήδη υιοθετήσει το look που κρατάει τις φύτρες, τις μεγαλωμένες αφέλειες και τις ατίθασες τρίχες στην θέση τους, ενώ συγχρόνως δίνει ύφος και στυλ α λα Bardot' title='Brigitte Bardot'>Brigitte Bardot. Τέλειο, ακόμη και για τις μέρες που η ρίζα έχει μεγαλώσει και δεν έχεις χρόνο να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: