35 Φορεματα Για Να Εισαι Η Πιο Καλοντυμενη Προσκεκλημενη
Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου.

Φορέματα για γάμο και βαπτίσεις σίγουρα υπάρχουν άπειρα, πως όμως θα διαλέξεις κάποιο που μετά την δεξίωση δεν θα μείνει κρυμμένο και αφόρετο στη ντουλάπα σου;Εάν μας διαβάζεις τακτικά σίγουρα γνωρίζεις και την άποψη μας περί styling σε τέτοιου είδους events. Το να ντύνεσαι σαν να πηγαίνεις σε βασιλική δεξίωση έχει ξεπεραστεί προ πολλού και τα βαριά φορτωμένα φορέματα που φάνταζε ως βασική επιλογή σε περασμένες δεκαετίες, έχουν δώσει την θέση τους σε ανάλαφρα φορέματα που μπορείς να φορέσεις όχι μόνο σε γάμους και βαπτίσεις αλλά και σε άλλες λιγότερο επίσημες εξόδους σου. Όχι πως δεν μπορείς να φορέσεις τόσο επίσημα φορέματα, αλλά εξαρτάται και από τον βαθμό συγγένειας. Σίγουρα η επιλογή σου θα είναι διαφορετική αν παντρεύεις την αδερφή σου και διαφορετική εάν παντρεύεις την τρίτη σου ξαδέρφη.
Εκτός αυτού, μόλις μπαίνει η Άνοιξη και οι προσκλήσεις αρχίσουν να πέφτουν βροχή, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πως θα συνδυάσουμε ένα φόρεμα για αρκετές διαφορετικές περιστάσεις. Μπορεί αυτό το μήνα να είσαι καλεσμένη σε ένα γάμο στην πόλη και τον επόμενο σε ένα γάμο σε νησί. Who knows? Εάν είναι και το budget σου περιορισμένο, τότε μια στιλιστική επιλογή που θα σε πάει παντού, είναι σίγουρα απαραίτητη. Μην ξεχνάς, πως με το σωστό styling -παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα, μαλλιά, μακιγιάζ- μπορείς να μεταμορφώσεις οποιοδήποτε ρούχο.
Και επειδή είμαστε εδώ για να ξεχωρίζουμε τα καλύτερα για σένα, αλλά και για να σιγουρευτούμε πως δεν θα μετανιώσεις καμία από τις αγορές σου, συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα φορέματα για γάμο και βαπτίσεις, από τα πιο ενημερωμένα e-shop.


SHOP
Κάνε κλικ στα προϊόντα, για να δεις περισσότερες πληροφορίες.Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: