4 ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ

Θα θέλεις σίγουρα και τα 4.

Όποιο και αν είναι το βάρος σου και ο σωματότυπος σου, αξίζεις να φοράς ένα φόρεμα που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση, ενώ θα αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία. Φυσικά, δεν χρειάζεται να μπεις σε φορέματα-σακούλες και να κρύψεις το σώμα σου, αλλά να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει σε σένα. Διάβασε παρακάτω ποιοι είναι 4 τύποι φορεμάτων που σε δείχνουν πιο αδύνατη, ενώ παράλληλα προσδίδουν ιδιαίτερο στυλ.
 
#1. ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΡΙΓΕΣ
Από τα πιο δημοφιλή patterns για την επερχόμενη σεζόν στα φορέματα είναι οι κάθετες ρίγες, οριζοντίως και σε όλους τους χρωματισμούς. Και επειδή ότι μας ψηλώνει, μας αδυνατίζει κιόλας, είναι το Νο.1 trend στα φορέματα που θα προτιμήσουμε για το Καλοκαίρι και όχι μόνο.
@littlejstyle
#2. BANDAGE ΦΟΡΕΜΑΤΑ
Μην ακούσεις ποτέ κανέναν που θα σου πει πως πρέπει να κρύψεις τις καμπύλες σου. Τις καμπύλες δεν τις κρύβουμε, αλλά τις αγκαλιάζουμε με ένα τρόπο που δεν τις επιβαρύνει. Απέφυγε φορέματα με ντραπέ λεπτομέρειες ή σούρες και προτίμησε body hugging γραμμές όπως τα bandage φορέματα που μακραίνουν, σφίγγουν και μαζεύουν ελαφρώς το σώμα.
@micahgianneli
#3. DEEP V
Εάν ψάχνεις για ένα φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη, οι πιθανότητες είναι να έχεις και ένα πλούσιο μπούστο. Τράβηξε την προσοχή σε αυτό το σημείο και ανέδειξε το με ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή και άρα..πιο αδύνατη. Εάν έχει και σκίσιμο στο πόδι, ακόμη περισσότεροι πόντοι.

#4. ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ
Δεν είναι αδίκως ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια όλως των γυναικών και ίσως το πιο ευρηματικό σχέδιο στα φορέματα. Τονίζει την μέση διαγράφοντας την σιλουέτα σου, αγκαλιάζει τις καμπύλες, ενώ η V γραμμή του ντεκολτέ δίνει και πόντους ύψους. Σίγουρα ένα από τα πιο κολακευτικά σχέδια που μπορείς να φορέσεις.

SHOP
Turn on your JavaScript to view contentΠηγή: The Cover.

Κατηγορίες: