4 κανονες για να ξεκινησετε καριερα στη μοδα

Λατρεύετε τα fashion shows, περιμένετε με αγωνία τα νέα trends και διαμορφώνετε τα καθημερινά σας look σε χρόνο μηδέν. Στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτό συνεπάγεται και μερικές πρώτες σκέψεις σε επαγγελματικό επίπεδο.
Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα job crafting και σίγουρα θα σε οδηγήσει στην ευτυχία, μετατρέποντας σε επάγγελμα αυτό που αγαπάς. Οι συντάκτες του fashionist.gr σου χαρίζουν 4 κανόνες για να ξεκινήσετε μια καριέρα στη μόδα.

1) Πρέπει η μόδα να είναι τρόπος ζωής για σένα. Να ξυπνάς με ενθουσιασμό κάθε πρωί για να πάς για δουλειά και να είσαι έτοιμη να μεταδώσεις την αγάπη αυτή και στους γύρω σου. Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε πόστο κι αν βρίσκεσαι είται είσαι brand manager, είτε μια νέα fashion blogger.
2) Να ακολουθείς το ένστικτό σου και να είσαι πάντα ειλικρινής με το κοινό σου. Απ την στιγμή που επηρεάζεις τους ανθρώπους γύρω σου στο κομμάτι που εκπροσωπείς να πρέπει οι ενέργειες σου να διέπονται απο αξίες και επαγγελματισμό.

3) Να βάλεις στην άκρη το εγώ σου. Το πεδίο που επέλεξες αποτελείται απο ανθρώπους με μεγάλη εξειδίκευση και πρέπει να πάρεις το μέγιστο απ αυτούς. Να ακούς και να μαθαίνεις, να απορροφάς κάθε πληροφορία. Ακόμα και το παραμικρό θα σου φανεί χρήσιμο.
4) Να έχεις υπομονή και επιμονή. Η επιτυχία δεν έρχεται σε μία νύχτα και η επίτευξη των στόχων απαιτούν πολύ δουλειά, ακόμα και σε εξαντλητικό βαθμό. Μάθε να υπερνικάς τα εμπόδια και να μην αφήνεις τίποτα να σε καταβάλει.
Content by AD prestige

Κατηγορίες: