40 Μαγιο που βρηκα κατω απο 30€ !


Το καλοκαίρι πλησιάζει και φυσικά είναι η στιγμή να ξεκινήσουμε να κοιτάμε για νέα μαγιό. Εντάξει, μπορεί κάθε χρόνο να παίρνουμε και από ένα αλλά πετάμε και από ένα. Επίσης, ακόμα και να έχεις από πέρσι μαγιό πάντα κάτι νέο και φρέσκο σου ανεβάζει τη διάθεση. Άσε που μπορείς να κάνεις και συνδυασμούς με τα διάφορα πάνω κάτω. Το μόνο θέμα είναι το οικονομικό.
Έχω κανονίσει και για αυτό, κορίτσια μου, μιας και παρακάτω θα βρεις εντυπωσιακά και μοδάτα μαγιό που βρήκα κάτω από 30€! Ναι, ναι μπικίνι και ολόσωμα σε τιμές 30€ και κάτω. Και επειδή μ' αρέσει να φροντίζω για όλες, υπάρχουν και προτάσεις για κορίτσια με λίγα παραπάνω κιλάκια. Δες επίσης τα 50 οικονομικά μαγιό για το καλοκαίρι 2018!
Υπέροχα μαγιό κάτω από 30€
Μπικίνι

Όταν σου λέω ότι οι επιλογές είναι πάρα πολλές το εννοώ. Από μπικίνι με τριγωνάκι, μέχρι ψηλόμεσα μπικίνι, μαγιό με έναν ώμο και μπικίνι από βελούδο. Μπορείς να επιλέξεις ό,τι μαγιό θέλεις, σε ότι σχέδιο και όσο προκλητικό ή μη θέλεις. Υπάρχει πληθώρα σε σχέδια και χρώμα και φυσικά τάσεις όπως το boho δεν λείπουν. (Buy now)
Δες επίσης: Η μόδα στα μαγιό για το καλοκαίρι 2018!
Ολόσωμα

Δες επίσης τα νέα γυναικεία μαγιό Victoria%27s+Secret' title='Victoria\'s Secret'>Victoria's Secret για το 2018!
Προχωράω στα ολόσωμα όπου και εδώ γίνεται χαμός από επιλογές. Ολόσωμα σε αθλητική γραμμή, ολόσωμα άκρως αποκαλυπτικά, ολόσωμα πιο ιδιαίτερα και φυσικά plus size ολόσωμα που κλέβουν την παράσταση. Δεν υπάρχει περιορισμός στις επιλογές. Λεπτό τιραντάκι, ανοιχτή πλάτη, σχέδια, ψηλά κοψίματα στα πόδια και βαθιά κοψίματα στο μπούστο. Ακόμα περιμένεις; Απόκτησε τώρα το δικό σου εδώ.

Πηγή: ediva.gr.

Κατηγορίες: