5 γυναικεια παπουτσια για να ξεχειμωνιασεις

Υπάρχουν πράγματα που λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Αναμνήσεις που ανασύρονται στην επιφάνεια με μια κίνηση. Στιγμές από τον χωροχρόνο που τόσο λατρεύουμε να επαναλαμβάνονται.
Η νοσταλγική μυρωδιά της γής απ τα πρωτοβρόχια και παράλληλα το άνοιγμα ενός κουτιού: Τα πρώτα μποτάκια του φθινοπώρου, τα αγαπημένα μας Timberland. Είναι το πιο διαχρονικό στυλ που υπάρχει και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ταυτίσει το στυλ τους με αυτά. Ανθεκτικότητα με περγαμηνές, σχεδιασμός με διακρίσεις και πλήθος χρωμάτων.
Είναι μακράν η καλύτερη ποιότητα δέρματος που κυκλοφορεί, με όλα τα παραπάνω να είναι κάτω από την σκέπη ενός κυρίαρχου brand. Συνδυάζονται πολύ εύκολα με jeans, chinos και cargo παντελόνια, ενώ το top συμπληρώνεται κυριολεκτικά με τα πάντα. Συμπληρώστε με ένα ελαφρύ bomber ή suede jacket για αρχή και ένα παρκά ή puffer jacket όταν πιάσουν τα πρώτα κρύα.
Ένα επίσης ανερχόμενο γυναικείο στύλ τα τελευταία 3 χρόνια, είναι το athleisure. Ως γνωστόν, πρέσβης της τάσης αυτής στα παπούτσια είναι η σειρά Adidas+Originals' title='Adidas Originals'>Adidas Originals. «The brand with the three stripes» είναι ότι πιο κομψό και πρακτικό έχει να επιδείξει η εν λόγω κουλτούρα, με μια γλυκίτατη retro χροιά σε κάθε σχέδιο. Όσον αφορά τους συνδυασμούς, φόρμες και jeans είναι το απόλυτο ταίρι τους, με τις πιο τολμηρές αναγνώστριες να επιλέγουν jumpsuit ή μπλουζοφόρεμα με NBA επιρροές.
Αν πάλι χρειαζόμαστε μια value for money κατηγορία με formal προδιαγραφές, η νέα συλλογή της Tamaris φαντάζει ιδανική. Είναι προσεγμένη στην λεπτομέρεια και ανατομική, με πλήθος εφαρμογών σε όποια εργασιακή ή βραδινή περίσταση παρουσιαστεί.
Απ τον μικρόκοσμο της μόδας, μέχρι τον μακρόκοσμο των συναισθημάτων που μας γεμίζουν, οι επιλογές που παρουσιάσαμε είναι άκρως εντυπωσιακές και πρακτικές. Θα σας καλύψουν πλήρως σε κάθε φάσμα της αστικής ζωής και για συχνή χρήση χάρη στην ποιότητα κατασκευής.
Ευχαριστούμε το Altershops.gr για την διάθεση των παπουτσιών, και αναμένουμε τις εντυπωσεις σας. Καλό μήνα και προπάντων με στύλ!

Κατηγορίες: