6 Τροποι για να μη φαινεται το σουτιεν σου με τα εξωπλατα!


Μπορεί το καλοκαίρι να έχει φύγει, όμως αυτό δε σημαίνει πως το χειμώνα δε φοράμε εξώπλατα. Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες τρελαίνονται να τα φοράνε, αλλά δε το τολμούν. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν στη ντουλάπα τους τα κατάλληλα σουτιέν που χρειάζονται τα ρούχα αυτά. Πλέον, δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι! Στο άρθρο αυτό, θα βρεις  ποιοι είναι οι 6 τρόποι για να μη φαίνεται το σουτιέν σου με τα εξώπλατα ρούχα σου!
Πώς θα φοράς εξώπλατα, χωρίς να φαίνεται το σουτιέν;
 
Cups

 
Τα cups είναι μία ιδιαίτερη επιλογή. Τα σουτιέν αυτά δεν έχουν ραφές, υπάρχουν σε πολλά σχέδια και χρώματα και είναι φτιαγμένα με σιλικόνη ή κάποιο ύφασμα. Είναι μία λύση για όσες κοπέλες θέλουν να φορούν φορέματα ή μπλούζες με όλη τη πλάτη έξω.
Σουτιέν με δέσιμο χαμηλά στη πλάτη

Αν το στήθος σου είναι μεγάλο και δε μπορεί να κρατηθεί από τα cups, αγόρασε τα σουτιέν που έχουν τις τιράντες χαμηλά στη πλάτη. Είναι μία άνετη επιλογή, καθώς κρατά σφιχτά το στήθος όπως ένα κλασικό σουτιέν.
Strapless σουτιέν

Το strapless σουτιέν είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, επειδή στηρίζει πολύ καλά το στήθος. Είναι ένα είδος σουτιέν που το έχουν πολλές γυναίκες στη ντουλάπα τους.
Σουτιέν με ιδιαίτερη πλάτη

Αν δεν έχεις cups ή σουτιέν με χαμηλό δέσιμο, το σουτιέν με την ξεχωριστή πλάτη είναι μία εκπληκτική επιλογή. Μπορεί να έχουν δαντέλα ή κάποια σχέδια με λεπτές τιράντες.  Τα συγκεκριμένα μπορείς να τα βρεις είτε σε καταστήματα με είδη εσωρούχων, είτε σε online μαγαζιά.
Nipple covers

Τα nipple covers είναι αυτοκόλλητα, τα οποία μπορείς να τα φορέσεις, αν δε θέλεις να φορέσεις σουτιέν. Πολλές γυναίκες τα φοράνε, καθώς πιστεύουν πως είναι πολύ βολικά, επειδή δε πιέζεται το στήθος τους. Ωστόσο, άλλες νιώθουν άσχημα, λόγω της τόσης ελευθερίας σε εκείνη τη περιοχή.
Εξώπλατο κορμάκι

Αν δε θέλεις να φορέσεις σουτιέν ή nipple covers, το εξώπλατο κορμάκι είναι η καλύτερη λύση. Μπορείς να βρεις το κορμάκι που σου ταιριάζει σε όλα τα καταστήματα εσωρούχων. Είναι μία επιλογή που φοριέται άνετα όλες τις εποχές.
Όλα τα παραπάνω είδη σουτιέν αποτελούν τις καλύτερες επιλογές για τα εξώπλατα ρούχα σου! Τώρα μπορείς να τα φοράς άνετα,χωρίς να νιώθεις άβολα!

Πηγή: ediva.gr.

Κατηγορίες: