7 Σημαδια Που Μαρτυρουν Πως Φορας Λαθος Μεγεθος Σουτιεν

Το Α και το Ω της σωστής εμφάνισης είναι τα σωστά εσώρουχα.

Διάβασε ποια είναι τα σημάδια που μαρτυρούν πως φοράς λάθος μέγεθος σουτιέν και μάθε να διαλέγεις το σωστό μέγεθος για σένα ώστε να νιώθεις πάντα άνεση.
Εάν θέλεις να νιώθεις άνετη και stylish, το πρώτο πράγμα που θα σου χαρίσει άνεση είναι το σωστό σουτιέν, αφού θα σου παρέχει και σωστή στήριξη. Και ενώ δεν είναι δύσκολο να βρεις το σωστό μέγεθος για σένα, πολλές γυναίκες φοράνε σουτιέν που είτε είναι μεγαλύτερο από αυτό που χρειάζονται, είτε είναι μικρότερο, γιατί νομίζουν πως δεν υπάρχει επακριβώς το μέγεθος τους. Ακόμη, πολλές γυναίκες δεν αναγνωρίζουν πως πρέπει να αλλάξουν μέγεθος σουτιέν, όταν έχει αλλάξει ο σωματότυπος τους.

Δες παρακάτω, τα 7 πιο κοινά σημάδια κακού fit, που αγνοούν οι περισσότερες γυναίκες όταν διαλέγουν σουτιέν.
#1. ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ HOOK
Τα σουτιέν στο πλυντήριο έχουν την τάση να ξεχειλώνουν. Εάν το κουμπώνεις στο τελευταίο εσωτερικά hook και πάλι το αισθάνεσαι χαλαρό, είναι σημάδι πως μάλλον χρειάζεσαι μικρότερο band size. Εάν πάλι το κουμπώνεις στο τελευταίο εξωτερικά και νιώθεις πως σε κόβει, χρειάζεσαι μεγαλύτερο band size.
#2. ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ
Εκτός του ότι είναι αντιαισθητικό και σε κάνει να δείχνεις άβολη μέσα στα ρούχα σου, είναι σημάδι πως χρειάζεσαι μικρότερο band size.
#3. ΕΧΕΙΣ ΚΕΝΟ ΣΤΑ CUPS
Πρέπει οπωσδήποτε να κατέβεις ένα μέγεθος στα cup.
#4. ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΝΕΛΕΣ
Σημάδι πως έχεις διαλέξει μικρό band size.
#5. ΟΙ ΜΠΑΝΕΛΕΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
Σημάδι πως έχεις διαλέξει μεγάλο band size. Οι μπανέλες πρέπει να μένουν σταθερά στην θέση τους όταν κινείσαι και χωρίς να σε κόβουν ή να σου αφήνουν κοκκινίλες όταν αφαιρείς το σουτιέν σου.
#6. ΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΕΝΟ
Ή…χωρισμένο στα δύο. Σημάδι πως πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον ένα cup.
#7. ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ
Τα σουτιέν είναι σχεδιασμένα για να μας παρέχουν στήριξη και όχι για να μας σφίγγουν ή να μας συσφίγγουν. Ένα λάθος σουτιέν μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στο στήθος σου ή και στη αναπνοή σου. Εάν νιώθεις πως δεν ανασαίνεις σωστά όταν φοράς σουτιέν, τότε σίγουρα πρέπει να ανέβεις band size.


Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: