Αναστασια Καρανικολαου: Πως η Θεσσαλονικια Influencer εγινε κολλητη της Kylie Jenner μετα το σκανδαλο με την Jordyn Woods

Θυμάστε τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί η Kylie Jenner όταν είχε διοργανώσει ένα Handmaid’s Tale πάρτι στην κολλητή της; Από τότε είχαμε καταλάβει ότι η Αναστασία Καρανικολάου, την οποία γνωρίζει εδώ και χρόνια, είναι πλέον η νέα κολλητή της διάσημης star.
Μετά το σκάνδαλο με την κολλητή της Jordyn Woods και την παράνομη σχέση που είχε με τον σύντροφο της Khloe Kardashian, η Kylie ξεκίνησε να κάνει περισσότερη παρέα με τη Θεσσαλονικιά που είναι γνωστή και ως Stassie Baby στο Instagram.
Οι δύο φίλες γνωρίζονται εδώ και 9 χρόνια ενώ κάποια στιγμή η Stassie μετακόμισε και στο σπίτι της Kylie. Από τότε έκαναν μαζί ένα τατουάζ με το όνομα της Stormi- της κόρης της Jenner- και ανεβάζουν αμέτρητες selfies μαζί στο Instagram.
View this post on Instagrampartners in crime
A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Jul 14, 2019 at 8:12pm PDT 
Η Αναστασία Καρανικολάου, όμως δεν είναι απλά η νέα κολλητή της Kylie, αλλά είναι και η ίδια αρκετά δημοφιλής στα social media αφού ως Influencer μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια followers που την ακολουθούν για την ανοιχτή υποστήριξή της στις πλαστικές επεμβάσεις.
View this post on Instagramgrateful for this one
A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Jun 10, 2019 at 12:18pm PDTΠοια είναι η Stassie Baby;
Η Αναστασία Καρανικολάου που είναι γνωστή ως Stassie Baby στα social media είναι 22 χρονών και εκτός από Influencer εργάζεται και ως μοντέλο για brands όπως τα PrettyLittleThing και Good American και είναι και vlogger.
View this post on Instagram22
A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Jun 9, 2019 at 2:00pm PDT 
Η ελληνικής καταγωγής influencer είναι από τη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της, Περικλής Νικόλαος Καρανικολάου, είναι χρηματιστής και η Stassie συχνά ανεβάζει φωτογραφίες του στο Instagram, όπως και της Nicolette, της μητριάς της.
View this post on Instagrammy dad is me
A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on May 24, 2016 at 11:12pm PDT 
Πριν και μετά τις πλαστικές επεμβάσεις
Η Stassie έχει μοιραστεί με τους fans της το «ταξίδι της με τις πλαστικές» όπως λέει. Έχει κάνει δυο αυξητικές επεμβάσεις στο στήθος με τον πλαστικό χειρούργο των διασήμων Dr Ashkan Ghavami, τις οποίες όπως έχει αποκαλύψει αποφάσισε να κάνει μετά την απώλεια κιλών που άφησε το στήθος της πλαδαρό.
 

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: