Αντηλιακη VS Ενυδατικη: Πρεπει να φορατε και τις δυο κρεμες το καλοκαιρι;

Ξέρουμε, το καλοκαίρι με την αφόρητη ζέστη θέλετε να φοράτε όσο το δυνατό λιγότερα προϊόντα –όπως και ρούχα- στην επιδερμίδα σας. Το foundation κλείνεται στο συρτάρι, το ίδιο και το σεσουάρ/σίδερο μαλλιών. Μπορείτε όμως να κάνετε το ίδιο με τα skincare προϊόντα; Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για ένα υγιές δέρμα, εξίσου σημαντική όμως είναι η αντηλιακή προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η ερώτηση που προκύπτει τώρα είναι η εξής: Μπορείτε να αποφύγετε ένα βήμα και να αντικαταστήσετε το καλοκαίρι την ενυδατική σας με το αντηλιακό;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΒρήκαμε τις καλύτερες αντηλιακές με χρώμα για εσάς που θέλετε και προστασία και κάλυψη
Τα νέα είναι καλά, αφού η απάντηση είναι ναι, καθώς πλέον οι περισσότερες αντηλιακές κρέμες έχουν στη σύνθεσή τους ενυδατικά συστατικά. Αν σας απασχολεί και η αντιγήρανση, μπορείτε να επιλέξετε μία που φροντίζει και αυτό, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν πολλές αντηλιακές που αποτρέπουν τις πανάδες ή τα σπυράκια και άλλες που περιέχουν χρώμα για κάλυψη.
Οπότε όχι, δεν χρειάζεται να φοράτε και κρέμα ημέρας και αντηλιακό τις μέρες του καύσωνα, απλώς επιλέξτε την ιδανική αντηλιακή για εσάς.
Οι αντηλιακές κρέμες που σας προτείνουμε εμείς

1/6
Clinique Face Cream SPF40

2/6
La Mer The Reparative Face Sun Lotion SPF 30

3/6
Kiehl's Ultra Light Daily Uv Defense Mineral Sunscreen SPF50

4/6
Vichy Ideal Soleil Anti Imperfections Anti Blemishes SPF30

5/6
Avene Eau Thermale Mineral Cream SPF50+

6/6
Roche+Posay' title='La Roche Posay'>La Roche Posay Anthelios Anti-Imperfections SPF 50+ Corrective Gel-Cream


Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: