Αυτη ειναι η πιο δημοφιλης αποχρωση μαλλιων ever!

Θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας, αλλά δεν ξέρετε τι χρώμα να διαλέξετε; Σας έχουμε την καλύτερη πρόταση, η οποία τυχαίνει να είναι και η αγαπημένη των celebrities του Hollywood. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι σταθερή στα μαλλιά κάποιων από αυτές εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς ποτέ να δείχνει παλιακή και εκτός μόδας, ενώ σχεδόν όλες έχουν επιλέξει να την τολμήσουν κάποια στιγμή στην καριέρα τους.
Η πιο δημοφιλής απόχρωση μαλλιών ever είναι φυσικά για τα ανοιχτά καστανά μαλλιά με ξανθά ανοίγματα, είτε σε όλο το μήκος, είτε μόνο στις άκρες, το hair look που είναι δηλαδή το πιο πολυgooglαρισμένο και πιο δημοφιλές εδώ και πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Η δημοτικότητά του δεν είναι άδικη, αφού πηγαίνει στην πλειοψηφία των γυναικών, αρκεί να επιλεχθούν οι σωστές αποχρώσεις για την επιδερμίδα τους, και δείχνει εξίσου εντυπωσιακό σε πιο κοντά ή πιο μακριά μαλλιά.
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αν τις επιλέξετε, οι καστανόξανθες αποχρώσεις θα σας κάνουν να μοιάζετε με τα surfer girls της Καλιφόρνιας ή τα αγγελάκια της Victoria’s Secret – και αυτό είναι μόνο καλό.
Δείτε παρακάτω δέκα σταρ που έχουν υιοθετήσει με επιτυχία την πιο δημοφιλή απόχρωση μαλλιών ever και που ξέρετε, ίσως βρείτε τη φωτογραφία που θα πάρετε μαζί σας στο επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο.
Getty Images
Jennifer Lopez
Getty Images
Jennifer Aniston
Getty Images
Jessica Alba
Splash News / Ideal Image
  Sofia Vergara
Getty Images
 Gisele Bündchen
Getty Images
 Jessica Biel
Splash News
 Sarah Jessica Parker
Getty Images
 Alessandra Ambrosio
Splash News / Ideal Image
 Olivia Wilde
Splash News / Ideal Image
Olivia Palermo
Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: