Βασιλισσα Ελισαβετ: Ο λογος που δεν επεστρεψε αμεσως στο παλατι του Buckingham μετα τον θανατο της πριγκιπισσας Diana

Η πριγκίπισσα Diana σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι βυθίζοντας στην θλίψη τόσο την βασιλική οικογένεια όσο και όλο τον κόσμο.
Εκείνες τις μέρες η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν στο κάστρο Balmoral στη Σκωτία μαζί με τον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο και τους δυο της εγγόνια, William και Harry.
Αυτό που προκάλεσε μεγάλο θυμό στους κάτοικους της χώρας είναι πως η Βασίλισσα δεν επέστρεψε στο παλάτι του Buckingham αμέσως μετά την είδηση του θανάτου της Diana αλλά απλά γύρισε μια μέρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματίσει. Ντυμένη στα μαύρα, κοίταξε τα λουλούδια που της είχαν αφήσει και απευθύνθηκε στον λαό για να μοιραστεί τη θλίψη της μαζί τους.
Η βασίλισσα θεώρησε πως το σωστό ήταν να είναι κοντά στους εγγονούς της που μόλις είχαν χάσει τη μητέρα τους για αυτό δεν επέστρεψε αμέσως στο παλάτι του Buckingham.
Η Τίνα Μπράουν, συγγραφέας του The Diana Chronicles, δήλωσε: «Η βασίλισσα ήταν ανένδοτη ότι η θέση της ήταν στο Balmoral δίπλα στα εγγόνια της. Πρέπει να την θαυμάσουμε για αυτό. Οι σκέψεις της στα εγγόνια της και δεν σκέφτηκε πώς θα έπαιζε αυτό το θέμα στα μέσα ενημέρωσης»

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: