Διακριτικοι Τροποι Να Δειχνεις Σεξι

Όσο hot…χρειάζεται.

Πώς να δείχνεις θηλυκή και σέξι και να τραβάς τα βλέμματα, χωρίς να το παρακάνεις. Δες τα πιο sexy chic looks και διάβασε τα tips μας.
Εάν δεν “αισθάνεσαι” τα σέξι κολλητά ή πολύ μίνι φορέματα -πίστεψε μας, ούτε κι εμείς- αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να νιώσεις θηλυκή με άλλα ρούχα ή πως έτσι απαρνείσαι τον μοναδικό τρόπο να δείξεις σέξι. Υπάρχουν περισσότεροι και πολύ πιο διακριτικοί και ήσυχοι τρόποι να εκφράσεις την θηλυκότητα σου, χωρίς να εκτίθεσαι και κυρίως χωρίς να δείχνεις κιτς. Διάβασε τα tips μας, για να το πετύχεις.
ΔΕΙΞΕ ΔΕΡΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις για να δείξεις σέξι, είναι να δείξεις ΠΟΛΥ δέρμα. Αντιθέτως, όταν δείχνεις δέρμα στρατηγικά και ισορροπημένα, η θηλυκότητα σου εκτοξεύεται. Για να το πετυχαίνεις πάντα σωστά, έχε στο νου σου τον βασικό στιλιστικό κανόνα των αναλογιών: όταν δείχνεις δέρμα κάτω, μην δείχνεις επάνω και το αντίστροφο.

Mandatory Credit: Photo by Joe Schildhorn/BFA/REX/Shutterstock 
ΦΟΡΕΣΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ
Οι διαφάνειες εκτός του ότι ελκύουν το ανδρικό φύλο, είναι το καλύτερο ύφασμα για εντυπωσιακούς layering συνδυασμούς και ενδείκνυνται για σέξι chic looks, που δείχνουν όσα θέλεις να δείξεις, με έναν πιο διακριτικό τρόπο. Είτε με διαφανείς ολόσωμες φόρμες -ναι, είναι ένα ανερχόμενο trend- είτε με τοπ, είτε με φορέματα και διαφανείς φούστες, σίγουρα θα βρεις το κομμάτι που ταιριάζει στο δικό σου στυλ.

ΦΟΡΕΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΣΕΞΥ
Bustiers, lace ups, γόβες, δερμάτινα φορέματα, δερμάτινες φούστες και δερμάτινα παντελόνια, είναι όλα κομμάτια που δεν αφήνουν κανέναν άντρα ασυγκίνητο. Φόρεσε τα σωστά και ισορροπημένα με πιο casual και λιγότερο σέξι κομμάτια, ώστε να μην δείξει το outfit περισσότερο…hot από όσο χρειάζεται.


Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: