Δοκιμασαμε Τα Cleansing Pads Που Λατρευει Η Kylie Jenner

Δοκιμάσαμε τους δίσκους καθαρισμού από την Nip+Fab που λατρεύει η Kylie Jenner. Διάβασε την κριτική μας.
Μπορεί η beauty guru να είναι πρέσβειρα του brand και να έχει δηλώσει πως δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς να έχει αυτό το προϊόν στην τσάντα της, ποια είναι η αλήθεια όμως γύρω από τα pads καθαρισμού της Nip+Fab; Είναι τόσο δραστικά όσο λένε;


Nip + Fap Glycolic Fix cleansing pads καθημερινής απολέπισης 60 δίσκοι/15.45€

Βασικά συστατικά: Γλυκολικό Οξύ, Υαλουρονικό Οξύ, Μπλε Μαργαρίτα
Χρήση: Σμίκρυνση πόρων, απολέπιση, καθαρισμός, αναγέννηση κυττάρων,  αναζωογόνηση, ομοιομορφία, λάμψη
Οδηγίες: Ημερήσια χρήση μετά από ελαφρύ καθαρισμό κατά τις βραδινές ώρες με ένα πέρασμα σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ. Απέφυγε την περιοχή των ματιών.
Περιγραφή από το brand: Αποκάλυψε μια πιο νεανική επιδερμίδα με τα καινοτόμα pads καθαρισμού, εμποτισμένα με γλυκολικό οξύ (2,8%) που αναγεννεί την επιδερμίδα και επιφέρει ομοιομορφία στην υφή και λάμψη. Η ενυδατική φόρμουλα με το υαλουρονικό οξύ και η κατευναστική μπλε μαργαρίτα, βοηθούν στην λείανση της επιδερμίδας.


Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ
SKIN TYPE: Μεικτή, ευαίσθητη, λιπαρή T-Zone
AGE: 36
SKIN PROBLEMS: Ανομοιομορφία, πόροι, λεπτές γραμμές, ευαισθησία, έκζεμα, δερματίτιδα
ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΕ: Bioderma Micellar για ντεμακιγιάζ και καθαρισμό + Nuxe 48ωρη ενυδατική, κατά τις βραδινές ώρες.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:
Αρχικά, πρέπει να σου πούμε πως δοκιμάσαμε αυτό το προϊόν σε μίνι συσκευασία, ως μέρος του Look Fantastic Beauty Box, για το οποίο σύντομα θα διαβάσεις την κριτική μας. Το βαζάκι με τα 10 pads, είναι μια ασφαλής συσκευασία και κατάλληλη για να την έχεις πάντα μαζί σου, ενώ είναι αρκετά εμποτισμένα και τόσο κολλημένα μεταξύ τους, που πρέπει να προσέχεις να μην χρησιμοποιείς κατά λάθος, δύο μαζί ή και περισσότερα. Το βαζάκι με τα 60, θεωρώ πως είναι μια αρκετά καλή ποσότητα για να μην προλάβουν να ξεραθούν.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
Με υψηλές προσδοκίες και αρκετή διστακτικότητα λόγω αρκετά προβληματικής και ευαίσθητης επιδερμίδας (έκζεμα/δερματίτιδα/ευαισθησία), δοκίμασα τα cleansing pads της Nip+Fab μετά από εφαρμογή ενός ήπιου micellar water για ντεμακιγιάζ και καθαρισμό. Τα pads, όντας αρκετά λεπτά, δεν περίμενα να περιλαμβάνουν τόση ποσότητα που να αρκέσει για ένα πέρασμα από το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ και ομολογουμένως η έκπληξη ήταν μεγάλη. Ενώ είχε ήδη προηγηθεί ο καθαρισμός με το micellar, τα pads έδειξαν να αφαιρούν μεγάλη ποσότητα ρύπων με ευκολία, κάτι που σημαίνει πως το προϊόν πραγματικά ανοίγει τους πόρους, εισχωρεί και φέρει στην επιφάνεια ότι έχει παγιδευτεί στο εσωτερικό των πόρων.

ΑΙΣΘΗΣΗ:
Εμποτισμένα σε γλυκολικό οξύ, επέφεραν στιγμιαία το αναμενόμενο “τσίμπημα” τόσο όσο για να γίνει αισθητό πως το προϊόν “δουλεύει”. Μετά το πέρασμα, αφήνουν μια πολύ ελαφριά κολλώδη αίσθηση η οποία εντός μισής ώρας εξαφανίζεται, ενώ η μυρωδιά τους είναι αρκετά φρουτώδης/όξινη και ευχάριστη.
AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Μετά από μια εβδομάδα χρήσης, παρατήρησα ήδη περισσότερο καθαρό το δέρμα μου και πιο ομοιόμορφο χρωματικά, αν και το ίδιο το brand δεν αναφέρει επίδραση σε θέματα δισχρωμίας και κοκκινίλας. Επίσης, παρατήρησα μεγαλύτερη ομοιομορφία στην υφή της λιπαρής μου T-zone και μηδενική αντίδραση από το δέρμα μου, αφού δεν έχω εμφανίσει ούτε επιπλέον ξηρότητα, ούτε σπυράκια αυτή την εβδομάδα.
Την δεύτερη εβδομάδα, κατά την οποία σταμάτησα την χρήση του προϊόντος, η λιπαρότητα είναι και πάλι εμφανής στην T-Zone, η χρωματική ομοιομορφία όμως παραμένει.
Μένει σε βάθος χρόνου, να δω κατά πόσο θα συρρικνωθούν οι πόροι, κάτι που θα φανεί μετά από παρατεταμένη χρήση.
ΤΙΜΗ:
Όσον αφορά την τιμή και σκεπτόμενη πως ένας δίσκος αρκεί για κάθε χρήση, 60 δίσκοι θα σου κρατήσουν δύο μήνες. Στα 15.45€ για ένα προϊόν που διαρκεί δύο μήνες, φαίνεται αρκετά καλή η τιμή του, αν αναλογιστείς όμως πως παρόμοιο προϊόν της Nip + Fab από την ίδια γκάμα, στην υγρή του μορφή (Glycolix Fix Cleanser 150ml) κοστίζει 9.45€, τα pads είναι τελικά μάλλον αρκετά ακριβά. Το θετικό που σε αποζημιώνει, είναι η καταλληλότητα τους για μεταφορά και ταξίδια, αλλά και η ευκολία στη χρήση.
Tips:
Αυτά που πρέπει να προσέξεις, εάν είσαι αρχάρια στην χρήση των AHA, είναι να μην χρησιμοποιείς συνδυαστικά προϊόντα αναγέννησης της επιδερμίδας, να χρησιμοποιείς κρέμα ημέρας με SPF δείκτη και να χτίσεις σιγά-σιγά την συχνότητα με την οποία εφαρμόζεις τέτοια προϊόντα, ώστε να έχει χρόνο το δέρμα σου να συνηθίσει. Μπορείς να ξεκινήσεις με χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα και να φτάσεις σταδιακά στην ημερήσια χρήση.
Εάν έχεις πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα και φοβάσαι για το πως θα αντιδράσει το δέρμα σου, μπορείς να δοκιμάσεις τα Nip+Fab Glycolic Fix Cleansing Pads Gentle στα 17.95/60 δίσκοι.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Θα το αγόραζα ξανά και περιμένω ακόμη πιο έντονα αποτελέσματα με παρατεταμένη χρήση.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: