Ειναι εγκυος η Kate Middleton; Τα τελευταια δημοσιευματα που φουντωνουν τις φημες

Οι φήμες που θέλουν τη Kate Middleton να περιμένει το τέταρτο της παιδί έχουν κάνει αρκετές φόρες τον γύρο του διαδικτύου. Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται πως έχουμε έναν παραπάνω λόγο να για να πιστεύουμε πως ισχύουν, αφού σύμφωνα με τη μικρή Charlotte, η μαμά της περιμένει ένα κοριτσάκι.
Όπως αναφέρει το περιοδικό New Idea, η μικρή πριγκίπισσα που ξεκίνησε το σχολείο πριν από λίγες εβδομάδες, αποκάλυψε στους συμμαθητές της πως θα γίνει μεγάλη αδερφή για ακόμη μια φόρα, μάλιστα η δασκάλα που άκουσε τη μικρή πριγκίπισσα να λέει αυτά τα λόγια δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της.
Σε πρόσφατη μάλιστα εκδήλωση που έγινε στον κήπο England’s Royal Horticultural Society, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν στα social media αλλά και στα βρετανικά tabloids πως η κοιλίτσα της Δούκισσας του Cambridge φαινόταν λίγο παραπάνω φουσκωμένη από άλλες φορές.
Instagram @instylemagazine
Δεν είναι λίγα και τα δημοσιεύματα που συνδύασαν την πρόσφατη αλλαγή στη μαλλιά της με μια νέα εγκυμοσύνη, αφού η Δούκισσα του Sussex μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν σε αλλαγές στο hairstyle της, λίγο πριν φέρει στο κόσμο τα παιδιά της.

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: