Ερωτησεις Που Παντοτε Ηθελες Να Κανεις Σε Εναν Makeup Artist

Και οι…απαντήσεις τους.

FAQ: Εάν υπάρχουν κάποιες συχνές ερωτήσεις σε έναν makeup artist, σίγουρα περιλαμβάνουν αυτές που θα δεις παρακάτω.
Σίγουρα δεν έχουμε όλες τις ικανότητες ενός makeup artist, ακόμη και εάν εξασκηθούμε χρόνια πάνω στον εαυτό μας. Οι τάσεις αλλάζουν, τα προϊόντα αλλάζουν ακόμη περισσότερο και στην διάθεση μας προστίθενται κάποια που αλλάζουν εντελώς τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε μακιγιάζ αλλά και στην περιποίηση της επιδερμίδας μας.
Επιπλέον, όσο περνούν τα χρόνια, αλλάζουν και τα ίδια μας τα χαρακτηριστικά και ίσως ο τρόπος που εφάρμοζες το μακιγιάζ σου ή ο τρόπος που είχες διαμορφώσει μια ρουτίνα περιποίησης στα 20s, πρέπει να αλλάξει αρκετά στα 30s.
Αυτά φυσικά, είναι πράγματα που τα ανακαλύπτεις εν καιρώ, αποφασίζοντας κάθε τι στην ώρα του. Προς το παρόν, σήμερα θα σου απαντήσουμε 6 ερωτήματα που οι απαντήσεις τους, εφαρμόζουν σε κάθε ηλικία, σε κάθε διαφορετικό τύπο δέρματος, σε κάθε γυναίκα γενικότερα.
Εάν κάνεις κλικ επάνω στις ερωτήσεις, θα δεις κάθε σου ερώτημα να απαντιέται ξεχωριστά με μια πλήρη ανάλυση.
 
#1. ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

 
#2. ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ;
Σε πολλές γυναίκες, το να σχηματίσουν τέλεια φρύδια ίσως να φαίνεται βουνό αλλά στην πραγματικότητα απαιτεί λίγα απλά βήματα, που πρέπει να γίνουν συνήθειες. Το σωστό τριμάρισμα, το σωστό βάψιμο στην σωστή απόχρωση και το σωστό σχήμα μπορείς να τα κάνεις μόνη σου χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε φορά σε αισθητικό. Διάβασε όλα τα βήματα.

 
#3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ;

 
#4. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ;

 
#5. ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΟΝΟΥΣ ΜΟΥ;
Κάνε το τεστ.


 
#6. ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ MAKEUP ΓΙΑ ΜΕΝΑ;


Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: