Ετσι Αποτρεπουν Οι Kardashians Τον Σχηματισμο Ρυτιδων

Σίγουρα κάτι ξέρουν.

Πώς προλαμβάνουν τις ρυτίδες οι Kardashians: διάβασε με ποιους τρόπους οι Kim, Kourtney και Kylie εμποδίζουν την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.
Σίγουρα οι ρυτίδες και οι ρυτίδες έκφρασης ειδικότερα είναι το αποτύπωμα των εμπειριών μας,  δυστυχώς όμως συγχρόνως φανερώνουν και την ηλικία μας δίνοντας πιο κουρασμένη όψη στο πρόσωπο μας. Η σύγχρονη αισθητική αλλά και η επιστήμη της πλαστικής χειρουργικής, δίνουν πολλές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα, συχνά όμως συναντάμε και κάποια απλά καθημερινά τρικ, που μπορούν “προσωρινά” να ξεγελάσουν τον χρόνο.Οι αδερφές Kardashian/Jenner, διάσημες για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι και η ενασχόληση με τον τομέα της ομορφιάς, έχουν τα δικά τους τρικ για να αποφύγουν τον σχηματισμό ρυτίδων και λεπτών γραμμών.
Διάβασε παρακάτω τι έχουν δηλώσει ανά καιρούς για αυτά τα τρικ, αλλά και για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν ενάντια στην γήρανση.

new color by @kyliecosmetics "GOALS" launching this Halloween
A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Oct 28, 2017 at 5:57pm PDTΌταν η Kylie Jenner, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της πως χρησιμοποιεί ένα πινέλο αξίας 72$ για να εφαρμόσει την κρέμα της, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι όμως, πως η αποφυγή του να φέρνεις σε επαφή τα χέρια σου με το δέρμα του προσώπου σου, μπορεί να αποτρέψει μολύνσεις, άρα να αποτρέψει την εμφάνιση ακμής, σημαδιών και ρυτίδων στην πορεία.

Concealers Kits launching 3-23 KKWBEAUTY.COM #ConcealBakeBrighten
A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 16, 2018 at 7:03am PDTΤο προϊόν που χρησιμοποιεί η Kim Kardashian, είναι το ρετινοειδές serum του brand The Ordinary, όπως σας έχουμε αποκαλύψει. Επιπλέον όμως, η Kim Kardashian ισχυρίζεται -και θα συμφωνήσουμε μαζί της- πως το να κοιμάσαι ανάσκελα βοηθάει στην αποτροπή σχηματισμού ρυτίδων, καθώς δεν “διπλώνει” το δέρμα επάνω στο μαξιλάρι.

v day
A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Feb 14, 2018 at 6:08pm PSTΗ Kourtney Kardashian έχει αποκαλύψει πως το όπλο της ενάντια στις ρυτίδες είναι οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες. Και εδώ θα συμφωνήσουμε, καθώς το μετάξι όχι μόνο δεν ερεθίζει το δέρμα όπως πολλά άλλα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στις μαξιλαροθήκες, αλλά περιέχει και αμινοξέα που βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου.
Επιπλέον αποτρέπει και τον σχηματισμό ψαλίδας στα μαλλιά. Ειδικότερα, η Kourtney έχει αναφέρει στην ιστοσελίδα της, πως όταν στα ταξίδια της παραλείπει να πακετάρει μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη και κοιμάται σε βαμβακερή, η διαφορά στο δέρμα της την επόμενη μέρα είναι εμφανής.
Το συγκεκριμένο τρικ, έχουν αναφέρει πως χρησιμοποιούν και άλλες διασημότητες, μεταξύ των οποίων η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και η Σάλμα Χάγιεκ.
opening photo credits: source
Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: