Ευκολες προτασεις για all day looks, τις ημερες του Πασχα

Οι γυναίκες είναι τα πιο πολυάσχολα πλάσματα σε αυτόν τον πλανήτη, ειδικότερα οι εργαζόμενες μητέρες. O χρόνος τους είναι περιορισμένος και δεν έχουν πάντα τη δυνατότητα να αλλάξουν outfit  μέσα στην μέρα ανάλογα με την περίσταση.
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα λέγεται all day look, δηλαδή σύνολα τα οποία με μικρές παρεμβάσεις μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, από τον εργασιακό χώρο έως το βραδινό χαλαρό ποτάκι.
Ξεκινάμε την ημέρα μας με ένα ελαφρύ μακιγιάζ και ένα sneaker, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με ένα basic σύνολο και ένα blazer ή ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο φόρεμα με μια αντίστοιχη καπαρντίνα. Είναι ρούχα καθημερινά και κομψά μέσα στα οποία νιώθουμε όμορφα και άνετα.
Μπορούμε να κρατήσουμε το outfit αυτό μέχρι και το απόγευμα, προσθέτοντας ίσως κάποιο πανωφόρι σε περίπτωση που ο καιρός το απαιτεί. Από αργά το απογευματάκι έως και την βραδινή μας έξοδο το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αντικαταστήσουμε τα sneakers με μια κλασική γόβα και να προσθέσουμε ένα κόκκινο κραγιόν All set & good to go.!


Πηγή: Fashionist - Μόδα, Ομορφιά.

Κατηγορίες: