Γιατι Πρεπει Να Χρησιμοποιεις Glow Tonics

Δώσε στο πρόσωπο σου την λάμψη που του αξίζει.

Η βιομηχανία της ομορφιάς μπορεί να ανανεώνεται διαρκώς, με ρυθμούς τόσο γρήγορους που μετά βίας προλαβαίνουμε να παρακολουθήσουμε ακόμη κι εμείς. Κάποιες φορές όμως, μέσα στις αμέτρητες κυκλοφορίες προϊόντων, ανακαλύπτουμε κάποια που όχι μόνο αξίζει να αναφερθούν, αλλά ίσως και να αντικαταστήσουν μια ολόκληρη γκάμα προϊόντων που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα.
Εάν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των γυναικών, που λατρεύουν τα scrub αλλά δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις γιατί ερεθίζουν το δέρμα σου, σου έχουμε καλά νέα. Τα glow tonics, η νέα εκδοχή των toners, πρέπει να μπουν στην ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης που εφαρμόζεις καθημερινά, γιατί πολύ απλά θα σου αλλάξουν την επιδερμίδα. Διάβασε όλα τα συν:
1. Είναι η πιο απαλή εκδοχή των scrub.
2. Δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα.
3. Απολεπίζουν με οξέα που ανανεώνουν τα κύτταρα και όχι με αλκοόλη που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.
4. Απομακρύνουν λιπαρότητα και ρύπους.
5. Είναι εύκολα στην χρήση.
6. Χαρίζουν λάμψη και προετοιμάζουν το δέρμα για την ενυδάτωση.
7. Ενδείκνυνται για επιδερμίδες με ακνεϊική τάση.
8. Συρρικνώνουν τους πόρους.
 
Αυτά που θα δεις παρακάτω, είναι για εμάς τα καλύτερα toner του εμπορίου αυτή τη στιγμή. Έχε υπόψιν πως όλα τα προϊόντα που περιέχουν οξέα, στην αρχή μπορεί να σου προκαλέσουν μια αίσθηση μουδιάσματος ή ακόμη και καύσου. Ενέταξε τα στην ρουτίνα σου σταδιακά, προτιμώντας στην αρχή ένα προϊόν με χαμηλή συγκέντρωση σε οξέα όπως το Pixi Glow Tonic που σου προτείνουμε και μην τα εφαρμόζεις σε συνδυασμό με θεραπείες, μάσκες ή άλλα δραστικά προϊόντα.
SHOP

REN Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic 29.45€
SHOP
Χωρίς parabens, silicones και άλλα ανεπιθύμητα για την επιδερμίδα συστατικά, αυτό το απαλό και λίγο αφρώδες toner περιέχει δύο οξέα που ανανεώνουν απαλά το δέρμα, χαρίζοντας λάμψη.


The Ordinary Glycolic Acid 7% Tonic Solution £6.80
SHOP
Το γλυκολικό οξύ  σε περιεκτικότητα 7% -μέλος την οικογένειας των AHA- που περιέχει αυτό το διάλυμα από το brand The Ordinary, είναι μέτριας έντασης, θα ανανεώσει την επιδερμίδα σου και σε συνδυασμό με την αλόη που περιέχει, θα την κατευνάσεις. Ιδίως εάν είναι ταλαιπωρημένη ή αν υποφέρεις από ακμή.


Pixi Glow Tonic 23.95€
SHOP
Δηλωθέν αγαπημένο του super-model Jourdan Dunn και best-seller στην κατηγορία του, το Glow Tonic της Pixi, το προτιμούμε γιατί είναι από τα πιο ήπια, όντας κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Με γλυκολικό οξύ σε περιεκτικότητα 5%,  με  αλόη, ginseng και άλλα φυσικά συστατικά, λίγες σταγόνες αρκούν για να κάνει την δουλειά του και να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα μας.

opening image credits: source
 

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: