Η Charlize Theron τολμησε το κουρεμα-εφιαλτη των παιδικων μας χρονων

Η δεκαετία του 1960 είναι μέχρι και σήμερα μία από τις πιο αγαπημένες μας, κυρίως λόγω της μουσικής και του χαρακτηριστικού στιλ της εποχής. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά των γυναικών ήταν κι αυτά πολύ συγκεκριμένα και καταφέρνουν μέχρι σήμερα να μας χαρίζουν έμπνευση.
Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποιες τάσεις που έχουν τη «ρίζα» τους σε εκείνη την εποχή, τις οποίες δεν θα θέλαμε ποτέ να δούμε να επιστρέφουν. Μία από αυτές είναι το bowl cut, το οποίο γνώρισε ξανά στιγμές δόξας όταν πηγαίναμε δημοτικό και είχαν τα περισσότερα αγοράκια (και κάποια κοριτσάκια).
Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει αυτό το όνομα  επειδή το αποτέλεσμα μοιάζει σαν κάποιος να τοποθέτησε όντως ένα μπολ στο κεφάλι του και να έκοψε τα μαλλιά που περίσσευαν. Η αλήθεια πάντως είναι πως μπορεί να δείξει σούπερ cool αν μπορείτε να το υποστηρίξετε και ταιριάζει με το υπόλοιπο στιλ σας.
Απόδειξη; Το νέο κούρεμα της Charlize Theron, το οποίο έκανε για την ταινία Fast and Furious 9.
View this post on InstagramShe’s baaaaack #Fast9
A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Sep 2, 2019 at 6:28am PDTΟ hairstylist που επιμελήθηκε το νέο look της Charlize,  Adir Abergel, μάλιστα αποκάλυψε πως η έμπνευση πίσω από αυτή την αλλαγή ήταν Linda Evangelista και η Cindy Crawford στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
View this post on InstagramMonday Inspo. I was inspired by Linda Evangelista and Peter Lindbergh early 90’s vibes for Charlize’s new hair look. This image of @lindaevangelista @cindycrawford has been in my brain for a long time #inspomonday
A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir) on Sep 2, 2019 at 11:41am PDTΤι λέτε; Εσείς θα τολμούσατε να κάνετε bowl cut;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦθινόπωρο 2019: Οι μεγαλύτερες τάσεις σε κουρέματα/χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: