Η Evangeline Lilly εκανε στα μαλλια της την πιο δραματικη αλλαγη του 2019

Το όνομά της ίσως να μην σας «λέει» κάτι σε πρώτη ανάγνωση, αλλά το πρόσωπο της Evangeline Lilly το γνωρίζετε καλά. Την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Lost και πλέον τη βλέπουμε στις ταινίες της Marvel, μεταξύ άλλων. Μόνο που στις περισσότερες –αν όχι όλες- τις εμφανίσεις της στην μικρή και μεγάλη οθόνη, η ηθοποιός είχε μακριά, μαύρα μαλλιά και πλέον έχει… ξυρισμένο κεφάλι.
Η Evangeline ακολούθησε το παράδειγμα της Natalie Portman, της Anne Hathaway και των υπόλοιπων ηθοποιών που ξύρισαν τα μαλλιά τους για χάρη ενός ρόλου, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί όλη τη διαδικασία στο Instagram.
View this post on Instagram#homecut (swipe) Stop or keep going?? (For those of you that follow me on @thesquickerwonkers…you already know. )
A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on Nov 1, 2019 at 9:31am PDTΤο νέο look της Evangeline Lilly
View this post on InstagramHello . It’s a BEAUTIFUL day.
A post shared by Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) on Nov 2, 2019 at 2:08pm PDTΠώς σας φαίνεται; Εσείς θα τολμούσατε να κάνετε το ίδιο, αν το απαιτούσε η δουλειά σας;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕσείς ξέρετε πόσο υγιή είναι τα μαλλιά σας; Κάντε αυτό το μίνι τεστ και θα μάθετε στη στιγμή!

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: