Η Γυναικα που εγινε viral και «εσωσε» το look ριχνοντας κοκκινο κρασι στο λευκο outfit της

Το περασμένο Σάββατο, μια γυναίκα από την Αγγλία, η Eleanor Walton απολάμβανε την ημέρα της στους αγώνες ιπποδρομίας Ripon στο North Yorkshire , όταν ξαφνικά κόκκινο κρασί χύθηκε στην κορυφή του παντελονιού της άσπρης ολόσωμης φόρμας της.
Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στην καλή της διάθεση και δεν κατάφερε να χαλάσει την ημέρα της. Αμέσως η Eleanor μαζί με την βοήθεια της φίλης της, Mia Williamson, αποφάσισε να «ολοκληρώσει το έγκλημα» ρίχνοντας ακόμη τέσσερα ποτήρια πάνω στη φόρμα της.
«Είμαστε εδώ και δυο ώρες στους αγώνες και η El (Eleanor) έρχεται και μου λέει πως κάποιος έριξε πάνω της κόκκινο κρασί…κανένα πρόβλημα. Προσθέτεις λίγο παραπάνω κόκκινο κρασί και το πρόβλημα λύθηκε. Και κάπως έτσι νομίζω πως δημιουργήσαμε ένα νέο κομμάτι από τη Pretty little things.» Έγραψε η Williamson σε tweet της.

so we’re 2 hours into the races, and el comes and tells me someone has spilt red wine down her… no problem. Got some more red wine and fixed it and I think we’ve just made a new product to PLTs festival range pic.twitter.com/fXnJKYfNc2
— mia williamson (@MiaWiliamson_) July 20, 2019

Η Wolton απάντησε στη φίλη της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τη δείχνει να στεγνώνει τους λεκέδες της ολόσωμης φόρμας της κάτω έναν στεγνωτήρα χεριών. Όπως αποκάλυψε, εκείνη την ώρα είχε μεθύσει αλλά απολάμβανε αρκετά τη κατάσταση.

pretty little thing approval …life complete x https://t.co/BUcSMsgoWd pic.twitter.com/rbOl1fF2XA
— eleanor walton (@eleanorwaltonn) July 21, 2019

Φαίνεται πως αυτή η κίνηση της άρεσε στους χρήστες των social media και πολλοί ήταν εκείνοι που εμπνεύστηκαν και θα το έκαναν σε περίπτωση που κάποια στιγμή βρεθούν σε αντίστοιχη περίπτωση.

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: