Η Ηλιανα Παπαγεωργιου τολμησε την απολυτη ταση της σεζον στα μαλλια της

Το δίλημμα «Να κάνω αφέλειες ή να μην κάνω αφέλειες;» μας έχει βασανίσει όλες έστω και μία φορά στη ζωή μας. Το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και με τις διάσημες, οι οποίες πριν τολμήσουν το χαρακτηριστικό κούρεμα των Γαλλίδων, πολλές φορές «παίζουν» με clip on αφέλειες, ώστε να δουν αν τους πηγαίνει και θέλουν όντως να το τολμήσουν.
Ακριβώς αυτό έκανε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πριν λίγο καιρό ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram με faux αφέλειες.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με clip on αφέλειες
View this post on InstagramComing soon #editorial @madamefigarogr #styling @pennydion #glam @yannissiskos #photo @skoulos #bts
A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on Jan 21, 2019 at 2:42am PSTΦαίνεται πως οι αφέλειες πήραν το «ναι» από την ίδια και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να τις υιοθετήσει στην πραγματικότητα. Ιδού το αποτέλεσμα:
Το νέο κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
View this post on InstagramTotally banging it with @panosphair #bangs #haircut #cocolala
A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on Aug 27, 2019 at 3:37am PDTΣκέφτεστε να κάνετε κι εσείς αφέλειες; Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις curtain bangs, οι οποίες είναι η πιο safe εκδοχή, λόγω του μάκρους τους. Δείτε παρακάτω τις διάσημες που τις έχουν υιοθετήσει και πάρτε έμπνευση.

1/9
Instagram @louisefollain

2/9
Instagram @sukiwaterhouse

3/9
Instagram @sabinasocol

4/9
Instagram @makiryoke

5/9
Instagram @marktownsend1

6/9
Instagram @georgiamayjagger

7/9
Instagram @owengould

8/9
Instagram @camila_cabello

9/9
Instagram @alexachung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣTrending Now: Η απόχρωση copper είναι αυτή που πρέπει να βάψετε τα μαλλιά σας φέτος σύμφωνα με τις τάσεις

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: