Η Kaia Gerber μιλαει για τη μητερα της Cindy Crawford και τις απιστευτες ομοιοτητες στην εξωτερικη τους εμφανιση

Η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην Vogue μιλώντας μεταξύ άλλων για την ενασχόληση της με το modeling και για το πως αισθάνεται που ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως όσο μεγαλώνει παρατηρεί πως μοιάζει ακόμη περισσότερο με τη μητέρα της.
Η 18χρονη Kaia λέει πως στην αρχή δεν έβλεπε τις ομοιότητες στην εμφάνιση τους, αναφέροντας το εξής: «Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν τις έβλεπα (τις ομοιότητες) αλλά τώρα μπορεί να κοιτάξω μια φωτογραφία μας και να μην καταφέρω να ξεχωρίσω ποια είναι ποια».
Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε πως εκτός από το να της λένε πως εξωτερικά μοιάζει πολύ με την Cindy, η ίδια εκτίμα ιδιαίτερα το γεγονός όταν της λένε πως έχει πάρει και στοιχεία από την προσωπικότητα της.
«Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο είναι όταν μου λένε πως συμπεριφέρομαι σαν την μητέρα μου. Πέρα από την ομορφιά και την ελκυστικότητα της, εκείνη ήταν πάντοτε η ηρωίδα και το πρότυπο, εξαιτίας του τρόπου που συμπεριφερόταν στους ανθρώπους και για τον τρόπο που έβλεπε τον κόσμο. Για αυτό το λόγο είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων» ολοκλήρωσε.

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: