Η Καμπανια Απο Το Brand Εσωρουχων Aerie Που Αξιζει Να Δεις

Κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον χώρο της μόδας.

Για πολλά χρόνια, η μόδα ζούσε σε μια πραγματικότητα…που μόνο πραγματικότητα δεν ήταν. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια brands που επιτέλους λένε τα πράγματα όπως είναι.
Χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο από αυτό, που κάνει αυτό το brand. Τι εννοούμε; Το brand εσωρούχων Aerie το οποίο ανήκει στην Amerigan Eagle, σταδιακά και χωρίς πολύ διαφήμιση, κυκλοφόρησε φωτογραφίες από την καμπάνια του για την νέα συλλογή εσωρούχων και ρούχων γυμναστικής.
Τι είναι αυτό όμως που κάνει αυτή την καμπάνια να διαφέρει; Αρχικά, σου λέμε πως δεν θα δεις ψηλές, ξανθιές με 1.80 ύψος και πως γενικότερα δεν θα δεις διάσημα μοντέλα ή αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Επιπλέον, τα πρόσωπα που θα δεις κρύβουν την δική τους προσωπική ιστορία που σίγουρα δεν είναι διασκεδαστική και που μπορεί να ταυτιστεί με την δική σου ιστορία ή με την ιστορία ενός κοντινού σου προσώπου.
Η καμπάνια χρησιμοποιεί το hashtag #Aeriereal για να ενθαρρύνει περισσότερες γυναίκες να μοιραστούν την εικόνα τους
Γυναίκες επιζήσασες του καρκίνου, γυναίκες με σύνδρομο Down, γυναίκες με λεύκη, γυναίκες που πάσχουν από διαβήτη, γυναίκες που φαινομενικά δεν είναι τέλειες… αλλά είναι ακριβώς αυτό που είμαστε όλες. Γυναίκες, στον πλανήτη Γη.
Φυσικά, δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε πως η καμπάνια έχει δει τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο και από τα social media, που βοηθούν να αναγνωριστεί η σπουδαιότητα της διαφορετικότητας.
Δες την καμπάνια που σίγουρα αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των γυναικών σήμερα και κοινοποίησε το για να δώσεις ακόμη μεγαλύτερο έναυσμα να ακολουθήσουν και άλλα brands το παράδειγμα της Aerie. 
 

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: