Η Kat Von D κυκλοφορει μια vegan συλλογη παπουτσιων με μερικα απο αυτα να εχουν δημιουργηθει απο μηλα

Γνωρίσαμε τη Kat Von D ως beauty guru και tattoo artist, ωστόσο η ίδια αποφάσισε να επεκταθεί και στον κόσμο της μόδας. Η influencer ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει τη δική της luxurius vegan συλλογή παπουτσιών, ενθουσιάζοντας τόσο τους fans της όσο και τους λάτρεις των παπουτσιών.
Η νέα συλλογή της Kat Von D πρόκειται να κυκλοφορήσει 1 Νοεμβρίου, μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα καθώς είναι η παγκόσμια ημέρα των Vegan.
Όπως αποκάλυψε η ίδια στο InStyle, αποφάσισε να γίνει vegan το 2013 και στην αρχή πίστεψε πως απλώς άλλαξε τη διατροφή της. Ωστόσο αργότερα παρατήρησε πως όλα τα ζευγάρια παπουτσιών που είχε στη συλλογή της είχαν δημιουργηθεί από δέρματα ζώων και πως είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να βρει κάποιος παπούτσια που να είναι υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα cruelty free.
Έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της vegan συλλογή παπουτσιών, με τιμές που θα κυμαίνονται από $90 μέχρι $350. Για την κατασκευή των παπουτσιών, η Kat Von D συνεργάστηκε με ένα εργοστάσιο παπουτσιών στην Ιταλία το οποίο απασχολεί οικογένειες και καλλιτέχνες που δεν χρησιμοποιούν δέρματα ζώων. Όπως αποκάλυψε η ίδια μάλιστα, αυτό το εργοστάσιο είναι που δημιουργεί τα παπούτσια μεγάλων οίκων μόδας όπως Gucci, Chanel, Dior, και Jimmy Choo.
Η make up artist δημιούργησε μία μεγάλη ποικιλία από παπούτσια, προσπαθώντας έτσι να καλύψει τις ανάγκες όλων των γυναικών. Η συλλογή της περιλαμβάνει flat μπαλαρίνες, combat και biker μποτάκια, πλατφόρμες κ.α. Ένας ακόμα λόγος που η συλλογή της είναι τόσο ξεχωριστή είναι πως εκτός από vegan είναι πως έχει χρησιμοποιήσει βιώσιμα υλικά όπως μανιτάρια, ανανάδες και μήλα.
View this post on InstagramOmg! Tomorrow @VonDshoes has a big announcement! Who’s ready for luxe #vegan shoes?!
A post shared by

Κατηγορίες: