Η μοδα στο γυναικειο ρολοι για το 2019!


Το ρολόι είναι ένα από τα πιο βασικά αξεσουάρ σε μια γυναίκα. Το φοράμε όλη μέρα μέχρι στο βράδυ και φυσικά έχουμε και κάνα δύο ακόμα, τα οποία χρησιμοποιούμε ανάλογα την περίσταση- ένα πιο καλό, ένα καθημερινό και ένα πασπαρτού που πάει σε όλες τις περιστάσεις. Δεν πιστεύω να με βρίσκεις υπερβολική;
Μιας και το χειμώνας έρχεται σιγά σιγά, ήρθε και ο καιρός να δούμε τη μόδα στο γυναικείο ρολόι για το 2019! Γιατί μπορεί να θεωρείται ένα ρολόι διαχρονικό, αλλά για σένα που το αντιμετωπίζεις και σαν αξεσουάρ που συμπληρώνει το σύνολο σου, πρέπει να γνωρίζεις τι θα φορεθεί φέτος!
Γυναικεία ρολόγια για το 2019
 
Μαγευτικό μπλε
 
Προσωπικά έχω αδυναμία στο μπλε σκούρο. Το βρίσκω πολύ κλασάτο και αρχοντικό. Είτε είναι για τη δουλειά, είτε για την έξοδο πιστεύω πως είναι μια αλάνθαστη επιλογή. Είτε επιλέξεις ένα όλο μπλε σκούρο ρολόι, είτε με μπλε καντράν πίστεψε με θα εντυπωσιάσεις!
Πολυμήχανα ρολόγια

Ρολόγια που δείχνουν λεπτά και δευτερόλεπτα, ρολόγια που δείχνουν την ώρα σε πολλές και διαφορετικές χώρες της γης, ρολόγια που δείχνουν τις φάσεις του φεγγαριού. Όποια και αν είναι η επιλογή σου θα είσαι μέσα στη μόδα για το 2019. Υπάρχει αυτή η στροφή στα λίγο πιο ιδιαίτερα ρολόγια που σου προσφέρουν και μια έξτρα πληροφορία.
Δοκίμασε τις γωνίες στο ρολόι σου

Είναι και οι γυναίκες που απλά δεν τους "κάθεται" καλά στο χέρι το στρογγυλό καντράν. Έρχεται για όλες εκείνες τις γυναίκες η σωτηρία. Στη μόδα για το 2019 θα δεις ρολόγια με τετράγωνα και ορθογώνια καντράν. Σε μεγαλύτερα και σε μικρότερα σχέδια. Δοκίμασε το και είμαι σίγουρη πως ακόμα και αν είσαι από εκείνες που δεν αλλάζουν από το κλασικό στρογγυλό, μάλλον θα αλλάξεις γνώμη.
Λεπτεπίλεπτα αλλά εντυπωσιακά ρολόγια

Τέλος, για τις γυναίκες που λατρεύουν ένα μεγάλο καντράν αλλά ο καρπός τους είναι πολύ λεπτός και τα μεγάλα ρολόγια απλά επιβαρύνουν το χέρι και ουσιαστικά χάνεται και όλος ο καρπός. Συνήθως η λύση είναι τα απλά μικρά ρολόγια. Όχι όμως φέτος μιας και μπορείς να έχεις το μεγάλο καντράν που θέλεις, έχοντας παράλληλα και ένα λεπτό λουράκι.

Πηγή: ediva.gr.

Κατηγορίες: