Ιδεες Μακιγιαζ Για Κοκκινομαλλες Που Θα Λατρεψεις

Μια ιδέα για κάθε στυλ και περίσταση.

Όταν τα μαλλιά σου δείχνουν τέλεια, δεν γίνεται να μην έχεις και ένα προσεγμένο μακιγιάζ. Ιδίως για τις κοκκινομάλλες, που αυτομάτως εντυπωσιάζουν με τις φλογερές αποχρώσεις στα μαλλιά, το μακιγιάζ παίζει μεγάλο ρόλο στο σύνολο της εικόνας. Δες παρακάτω τα 5 αγαπημένα μας μακιγιάζ για κοκκινομάλλες, που μπορείς να δοκιμάσεις σε διαφορετικές περιστάσεις.
@irinapopova
Στις βραδινές σου εξόδους, τράβηξε τα βλέμματα στο βλέμμα σου. Το ότι έχεις ένα πολύ έντονο χαρακτηριστικό κοντά στο πρόσωπο σου, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τονίσεις τα υπόλοιπα. Μας αρέσει η ιδέα της makeup artist Irina Popova, για ένα full color βλέφαρο σε σκούρες αποχρώσεις.

Η ιδέα του να ταιριάζεις επακριβώς την απόχρωση των μαλλιών με την απόχρωση του κραγιόν σου, πολύ μας αρέσει, αφού είναι κάτι που εμείς οι μη κοκκινομάλλες, είναι αδύνατο να δοκιμάσουμε. Κάνει τα χείλη σου και τα μαλλιά σου να τονίζονται ακόμη περισσότερο και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα ακόμη περισσότερο.

Εάν υπάρχει κάποια στην οποία σίγουρα ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν, αυτή είσαι εσύ. Δοκίμασε το σε επίσημα events και σε ραντεβού που θέλεις να εντυπωσιάσεις.

Εάν είσαι φυσική κοκκινομάλλα, το πιο πιθανό είναι να διαθέτεις και αλαβάστρινη επιδερμίδα. Εκμεταλλεύσου το όταν θέλεις κάτι πιο ήσυχο και διακριτικό και παίξε με απαλούς γήινους και ροζ τόνους.

Το φυσικό μακιγιάζ ταιριάζει σε όλες. Ένα Lip Gloss'>lip gloss σε φυσικό τόνο και μια σκιά σε χρυσή/bronze απόχρωση, μπορεί να φορεθεί παντού και πάντα.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: