Καλοκαιρινες γυναικειες τσαντες KEM!


Κοριτσάρες μου έχω νέα καλά, νέα φανταστικά! Η νέα καλοκαιρινή κολεξιόν γυναικείων τσαντών KEM για το 2019 είναι γεγονός και φυσικά τρέχω να σου την παρουσιάσω. Η εταιρεία KEM πάντα βγάζει πιο αργά την collection της από τις άλλες εταιρείες, αλλά κάθε χρόνια, κάθε σεζόν μας αποζημιώνει με τα αποτελέσματα της.
Και θα μου πεις, μα είναι καιρός για τέτοια έξοδα; Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα οικονομικές, αλλά είναι εξαιρετικά ποιοτικές και αντέχουν σε κακουχίες- ξέρεις άμμος, νερά, πέταμα της τσάντας από εδώ και από εκεί. Στο λέω από εμπειρία ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Πάμε όμως να τις δούμε πιο αναλυτικά.
Collection KEM 2019
 
Καθημερινές τσάντες KEM 2019
           
Πως μπορώ να πω όχι στο κίτρινο πουγκί για τσάντα ώμου πες μου; Ε δε μπορώ, μιας και είναι τόσο υπέροχη και τόσο μέσα στη μόδα. Αν εκτιμώ κάτι στις τσάντες ώμου της KEM είναι ότι ευρύχωρες και μπορούν να γίνουν άνετα η τσάντα του σπορ Μπίλι. Επίσης, τα χερούλια είναι φοβερά ανθεκτικά και δεν γλιστράνε από τον ώμο- πράγμα εξαιρετικά θετικό γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να ανασηκώνεις συνέχεια την τσάντα σου.
Δες επίσης: Καλοκαιρινές γυναικείες τσάντες Doca 2019!
Σακίδια KEM 2019

Δεν ξέρω αν και εσύ είσαι όλη μέρα στους δρόμους και τρέχεις, αλλά αν είσαι ξέρεις την μεγάλη ανάγκη που έχεις από σωστά σακίδια πλάτης. Που να είναι και θηλυκά και κομψά, αλλά και να χωράνε της παναγιάς τα μάτια δίχως να επιβαρύνουν πολύ την πλάτη. Ε να σου πω κάτι; Η απίστευτη ποιότητα και η άριστη κατασκευή στα σακίδια πλάτης ΚΕΜ θα σε αποζημιώσουν. Και από ότι βλέπεις βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη και τα χρώματα. Και με κουμπί και με φερμουάρ, αλλά και σε πουγκί!
Messenger τσάντες KEM 2019

Μερικές φορές θέλουμε να πάμε για βόλτα και η τσάντα μας να έχει απλά λεφτά, κλειδιά, κινητό και χαρτομάντηλα. Για αυτό το λόγο είναι οι χιαστί τσάντες που είναι στυλ ταχυδρόμου, αλλά είναι μικρές και λέγονται messenger. Χωράνε τα απολύτως απαραίτητα, η KEM φροντίζει και μας τις προσφέρει σε ποικίλα χρώματα αλλά και σχέδια για να διαλέξουμε. Μπορώ να πω πως το στρογγυλό τσαντάκι με έχει εξτασιάσει.
Βραδινά τσαντάκια KEM 2019

Και κλείνω με τα βραδινά τσαντάκια από την εταιρεία KEM τα οποία είναι κάτι ενδιάμεσο σε clutch και σε messenger χιαστί τσαντάκι. Αυτό σημαίνει ότι συνοδεύονται και από μακρύ λουρί έτσι ώστε να μπορείς να κρεμάς την τσάντα σου χιαστί σε ένα μπαρ, αντί να την ακουμπήσει κάπου ή να την κρατάς μόνιμα στο χέρι! Τα σχέδια πολλά και η αλυσίδα για λουρί είναι η λεπτομέρεια που κάνει διαφορά.
Δε σου έφτασαν και θέλεις και άλλες; Μην αργείς και επισκέψου τώρα το επίσημο site της εταιρίας στο www.kemgroup.gr. Για οποιαδήποτε απορία έχεις μην διστάσεις να πάρει τηλέφωνο στο 210 4837 100!

Πηγή: ediva.gr.

Κατηγορίες: