ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Νύχια για το ρεβεγιόν: εντυπωσιακά σχέδια για να ξεχωρίσεις με το beauty look που θα επιλέξεις
Τώρα που έχεις επιλέξει το πιο εντυπωσιακό outfit για το ρεβεγιόν, το μόνο που έμεινε για να λάμψεις δια της παρουσίας σου, είναι να δώσεις εξίσου μεγάλη σημασία σε μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια. Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά σχέδια για το μανικιούρ σου. Φυσικά, οι ιδέες που επιλέξαμε να σου προτείνουμε για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, είναι αρκετά glamorous και σίγουρα θα ταιριάζουν με το outfit που έχεις επιλέξει.
#1. CHROME NAILS
Τα κλασικά πλέον chrome νύχια, εντυπωσιάζουν χωρίς πολλά-πολλά.
@source#2. COLORED STRASS
Φέτος λέμε ναι στα χρωματιστά στρας που καλύπτουν όλη την επιφάνεια του νυχιού. Συνδύασε τα με ένα εξίσου πρωτότυπο μακιγιάζ.
@source#3. MULTI-COLOR JEWEL TONES
Πολύχρωμα σε τόνους που βρίσκουμε πολύτιμα πετράδια, για να δώσεις ένα χαρούμενο τόνο στο στυλ σου και να τα σετάρεις με τα δαχτυλίδια σου. Εάν προσθέσεις και χρυσά studs σε 1-2 νύχια, θα προσθέσεις περισσότερη πολυτέλεια.
@source#4. BLACK MATTE
Μαύρα, ματ με χρυσές λεπτομέρειες για όσες επιθυμούν ντελικάτα, διακριτικά και παράλληλα πολυτελή μανικιούρ.

#5. ALMOND RED
Κόκκινα σε σχήμα αμυγδάλου, είναι το πιο κλασσικό και σίγουρα πιο σέξι σχέδιο, που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.

#6. BLACK & STUDDED
Εάν αισθάνεσαι περισσότερο edgy παρά glamorous, τότε ένα μαύρο μανικιούρ με studs, είναι το σχέδιο που θα σου ταιριάζει.
@source#7. DUSTY ROSE
Τέλος, εάν δεν είσαι φαν των στολισμένων mani, τότε μια dusty pink απόχρωση κοντά στο δέρμα σου, θα τα ομορφύνει χωρίς να τα βαρύνει.


Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: