Με αυτο το πανευκολο trick θα αποκτησετε το τελειο smudged eye look

Σας έχει συμβεί σίγουρα: Έχετε προσπαθήσει πολύ στο μακιγιάζ σας ώστε να πετύχετε το τέλειο ελαφρώς μουτζουρωμένο μολύβι γύρω από τα μάτια σας. Το αποτέλεσμα είναι οκ, βγαίνετε, γυρνάτε, πέφτετε για ύπνο χωρίς να έχετε ξεβαφτεί τέλεια και το επόμενο πρωί ξυπνάτε με.. το τελειότερο smudged eye look.
Δυστυχώς αυτές οι «αδικίες» στη ζωή συμβαίνουν και το να μην ξεβάφετε τα μάτια σας κάθε βράδυ δεν είναι η λύση. Αντ’ αυτού δοκιμάστε το παρακάτω trick, που μάθαμε από την makeup artist Katie Jane Hughes!
«Απλώστε στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων και όσο πιο κοντά στις κάτω βλεφαρίδες μπορείτε ένα kohl μολύβι ματιών και έπειτα μπείτε στο ντους. Η θερμοκρασία θα κάνει το μολύβι να λιώσει και εσείς θα αποκτήσετε το τέλειο smudged look. Βγαίνοντας, κάντε το υπόλοιπο μακιγιάζ και είστε έτοιμες», εξήγησε η Hughes.

1/3
Μολύβι ματιών Urban Decay, 24/7 Glide-On, απόχρωση Black Velvet

2/3
Μολύβι ματιών Laura+Mercier' title='Laura Mercier'>Laura Mercier, Longwear Crème Eye Pencil, απόχρωση noir

3/3
Μολύβι ματιών MAC, Powerpoint Eye Pencil, απόχρωση Engraved

Η μόνη αλλαγή που πρέπει να κάνετε στη ρουτίνα της προετοιμασίας σας λοιπόν είναι να εφαρμόσετε το μολύβι πριν του ντους και βγαίνοντας να κάνετε όλα τα υπόλοιπα με την συνηθισμένη τους σειρά!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΒρήκαμε τις 11+1 πιο κολακευτικές αποχρώσεις σε nude κραγιόν
Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: