Με Αυτο Το Style Trick Θα Δειχνεις Παντα Chic

Πάντα chic και ακόμη πιο ψηλή.

Τα μονόχρωμα look, σίγουρα δεν είναι τίποτα καινούριο αφού το total black είναι κλασσικό για το Χειμώνα και το total white κλασσικό και πολυαγαπημένο για το Καλοκαίρι. Και ενώ μπορεί να νομίζεις πως σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα, το look μπορεί να δείξει υπερβολικό, σήμερα θα σου αποδείξουμε το αντίθετο.

Το κλειδί για να μην δείξεις “θεατρική” όταν φοράς ένα χρώμα head-to-toe, είναι να το σπάσεις με τα αξεσουάρ σου. Για αυτό αν νιώθεις έτοιμη να καταπλήξεις με χρώματα όπως κίτρινο, κόκκινο και τιρκουάζ, προτίμησε παπούτσια ή και τσάντα σε ουδέτερα και ήσυχα χρώματα.
Φυσικά, μπορείς να αποφύγεις τα έντονα χρώματα και να προτιμήσεις αποχρώσεις που δείχνουν πάντα chic ή να πειραματιστείς με διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος και να δημιουργήσεις ένα tonal look, που θα δείχνει εξίσου κομψό και αρκετά πιο ήσυχο. Δες παρακάτω, τα μονόχρωμα σύνολα που μας έχουν τραβήξει την προσοχή και αναδημιούργησε τα.
@songofstyle
Η Aimee Song, συνδυάζει πολύ επιτυχημένα κομμάτια σε βουργουνδί αποχρώσεις και σπάει το look με μια καμηλό bucket τσάντα. Δες παρόμοιο φόρεμα και σακάκι.

Τα κοστούμια είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις το μονόχρωμο στυλ, χωρίς να φοβάσαι μην δείξεις υπερβολική. Απογείωσε το look με ένα ζευγάρι πέδιλα στο ίδιο χρώμα. Δες ποικιλία από γυναικεία κοστούμια.
@collagevintage
Μην φοβάσαι τις αποχρώσεις του χακί, απλά παίξε με διαφορετικούς τόνους και δώσε θηλυκότητα συνδυάζοντας με ψηλά τακούνια.

Τα μονόχρωμα σύνολα σε muted κρεμ/μπεζ/greige αποχρώσεις δεν μπορούν ποτέ να δείξουν υπερβολικά και έχουν την ιδιότητα να εντυπωσιάζουν χωρίς να φωνάζουν.
 

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: