Μια χαρισματικη γυναικα βλεπει αλλιως τη μοδα…

Ο καθένας μπορεί να γνωρίζει τις πιο hot ετικέτες και τάσεις. Ο καθένας μπορεί, εφόσον έχει χρήματα να τα αγοράσει, αλλά το πραγματικό στυλ σημαίνει κάτι περισσότερο.
Οι άνθρωποι που έχουν στυλ κάνουν τα πάντα να φαίνονται πάνω τους καταπληκτικά, αλλά ποτέ δεν φαίνεται να προσπαθούν και πολύ σκληρά γι’αυτό. Συνδυάζουν τα ρούχα με τρόπους που δεν είχατε σκεφτεί.
Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, έχουμε συγκεντρώσει έξι συνήθειες που όλοι οι άνθρωποι με στυλ έχουν, και είναι πραγματικά πιο εύκολο απ “όσο νομίζετε.
Γνωρίζουν πολύ καλά αυτό που φοράνε
Η εμπιστοσύνη είναι πραγματικά το κλειδί. Είναι πάντα σίγουροι με αυτό που φοράνε. Ακόμα και αν η μπλούζα τους έρχεται σε αντίθεση με τη φούστα εκείνοι το γνωρίζουν.

Δεν διστάζουν να μπουν σε οποιοδήποτε κατάστημα
Αν δεν αντέχουν οικονομικά να να αγοράσουν κάτι από το κατάστημα, εκείνοι θα περιηγηθούν σαν να ανήκουν εκεί, μόνο και μόνο για να εμπνευστούν.

Ντύνονται για τον εαυτό τους
Μπορεί να φαίνεται λίγο αντιφατικό, αλλά οι πιο μοντέρνοι άνθρωποι δεν ντύνονται για να αρέσουν. Δεν τους νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για τα ρούχα τους. Φορούν κάτι επειδή τους αρέσει κι αυτό είναι μέρος του στυλ τους.

Δεν επιμένουν στις ετικέτες
Οι άνθρωποι με γνήσιο στυλ γνωρίζουν ότι οι μάρκες, δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να εξετάζει όταν ντύνεται.

Δεν ακολουθούν κάθε τάση
Συνήθως, το εξαιρετικά μοντέρνο τους κάνει να συμβαδίζουν με τις τάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις ακολουθούν πιστά. Ξέρουν πως οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται.

Εμπνέονται αλλά δεν αντιγράφουν
Η έμπνευση μπορεί να προέλθει από τόσα πολλά διαφορετικά μέρη: επιδείξεις μόδας,τηλεόραση, φωτογραφίες, στυλ του δρόμου. Υπάρχουν εκατομμύρια πιθανών πηγών! Οι μοντέρνοι άνθρωποι αγαπούν να εμπνέονται, αλλά δεν χρειάζονται ή δεν θέλουν να αντιγράψουν ένα στυλ. Ξέρουν πως να δημιουργήσουν το δικό τους.

Content by AD prestige

Κατηγορίες: