Οι Fashion Lovers υιοθετουν ηδη το hot trend με διπλο παλτο της Ανοιξης ’18

Αυτή την εποχή, το παλτό είναι κάτι παραπάνω από το βασικό εξωτερικό layer του ντυσίματος σου. Στην εποχή της Street Style μανίας και της κουλτούρας του selfie, το παλτό σου δεν είναι το μόνο πράγμα που θα παρατηρήσει ο κόσμος γύρω σου: Είναι το πρώτο πράγμα που θα πρατηρήσουν σε μια φωτογράφια σου επίσης.
Αυτό το φθινώπορο μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην κλασσική καμπαρντίνα, oversized τζην μπουφάν, καρώ blazers και φουσκωτά μπουφάν – αλλά τι γίνεται όταν δεν μπορείς να επιλέξεις μόνο ένα από αυτά;

Ίσως δεν είναι αναγκαίο να επιλέξεις. Για την άνοιξη του 2018, ένα από τα πιο hot trends που έρχεται να μας ανατρέψει τις στυλιστικές συνήθειες, είναι το διπλό παλτό. Τι είναι αυτό; Να φοράς δύο παλτό ως ένα.
Σε διάφορες fashion weeks ανά τον κόσμο, παρατηρήσαμε ότι το εν λόγω trend φοριέται ήδη με statement φορέματα. Το νέο αυτό στυλ μπορεί να φαντάζει περίπλοκο σε πρώτη φάση, ωστόσο ενέχει διάφορα πλεονεκτήματα. Προτού τα πρώτα χιόνια έρθουν στη χώρα μας, εμείς θα έχουμε ήδη μάθει να χειριζόμαστε το trend στα δάκτυλα του ενός χεριού μας και δεν θα ξεπαγιάσουμε από το κρύο!
Πάρτε μερικές ιδέες για το πώς να φορέσετε αυτό το trend από τις φωτογραφίες παρακάτω.


Πηγή: Fashionist - Μόδα, Ομορφιά.

Κατηγορίες: