Οι Καλυτερες Καλοκαιρινες Εκπτωσεις

Στο εξωτερικό οι προσφορές έχουν ήδη αρχίσει.

Κάτι που μας κάνει πραγματικά να αναρωτιόμαστε γιατί στην χώρα μας οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινάνε όταν έχουμε ήδη αγοράσει όσα χρειαζόμαστε για τις διακοπές μας και για το Καλοκαίρι γενικότερα.

Στο δια ταύτα όμως, οι εκπτώσεις στα διεθνή e-shops έχουν ξεκινήσει με τουλάχιστον 50% και εάν μέχρι τώρα σε τυραννούσε το δίλημμα να πάρεις καινούρια ρούχα ή καινούρια παπούτσια, τώρα μπορείς να αποκτήσεις και τα δύο. Και ακόμη περισσότερα.
Οι καλύτερες καλοκαιρινές εκπτώσεις που πρέπει να ξέρεις για να γεμίσεις την βαλίτσα των διακοπών είναι:
ASOS: -50% σε χιλιάδες είδη, από μαγιό και φορέματα μέχρι προϊόντα ομορφιάς.
Net-A-Porter: -50% σε Καλοκαιρινά.
Great Plains: Φτιάξε την πιο πλήρη workwear γκαρνταρόμπα με εκπτώσεις έως -50%
NastyGal: -40% σε όλα με τον κωδικό “GIMME40”. Ναι, σε όλα.
Topshop: έως -30% σε επιλεγμένα Καλοκαιρινά κομμάτια.
Coggles: -50% σε εκατοντάδες υπερ-cool brands όπως Ganni, Rixo London και A.P.C.
Jimmy Choo:  Μπορεί ένα ζευγάρι Jimmy Choo να ξεφεύγει από το budget, εάν όμως το είχες στην λίστα σου, τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να το αποκτήσεις με -50%.
Select: clearance σε χιλιάδες είδη με τιμές που ξεκινάνε από τα 10€
Simmi Shoes: Ένα από τα πιο trendy shoe brands, ξεκίνησε με -70% και εμείς δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Αν και μάλλον κλίνουμε προς ένα ζευγάρι δετά σανδάλια.
WearAll: Με -20% σε όλα, μπορεις να φτιάξεις ολόκληρη γκαρνταρόμπα από αυτό το e-shop.
River Island: Τα πασίγνωστα River Island ξεκίνησαν σήμερα δίνοντας -60% σε παπούτσια και αξεσουάρ Nobody’s Child: Το αγαπημένο fashion brand των Αγγλίδων, που φιλοξενείται και από το Topshop δίνει -50% σε επιλεγμένα κομμάτια
Tip: μείνε συντονισμένη σε αυτή τη σελίδα γιατί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα έχουν ξεκινήσει σε όλα τα ηλ. καταστήματα του εξωτερικού και θα προσθέτουμε συνεχώς τις καλύτερες.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: