Οι περιεργες συνηθειες της Naomi Campbell οταν ταξιδευει με αεροπλανo

Η Naomi Campbell έχει δικό κανάλι στο YouTube με τίτλο «Being Naomi» και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της ενδιαφέρουσας καθημερινότητα της.
Το πιο πρόσφατο βίντεο της είναι αφιερωμένο στην αγάπη της για τα αεροδρόμια και τα αεροπλάνα, στο οποίο βλέπουμε το διάσημο μοντέλο να ταξιδεύει από την Νίκαια στη Ντόχα.
Η Naomi περνάει όπως όλοι μας τους απαραίτητους ελέγχους του αεροδρομίου ενώ στη συνέχεια κάνει τις αγορές της στα καταστήματα.
Ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως η Cambell έχει εμμονή με τα μικρόβια και για να βεβαιωθεί πως δεν θα αρρωστήσει, καθαρίζει τα πάντα πριν τα αγγίξει. Το διάσημο μοντέλο φοράει μάσκα, γάντια και καθαρίζει με αντισηπτικά μαντηλάκια το κάθισμα της και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αγγίξει την ώρα που βρίσκεται μέσα στο αεροσκάφος.
Το 2008 είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τις αρχές του αερολιμένα του Heathrow και γνωστή αεροπορική βρετανική εταιρεία για ένα πρόβλημα που είχε προκύψει με τις βαλίτσες της. Για αρκετά χρόνια της είχαν απαγορεύσει να «πετάει» με την συγκεκριμένη εταιρεία ωστόσο από το 2013 και έπειτα της επέτρεψαν να ταξιδεύει και πάλι με την εταιρεία.
 
 

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: