Οι Πιο Hot Τροποι Να Φορεσεις Μαντηλι Στα Μαλλια Τωρα

Το πιο κλασικό αξεσουάρ επιστρέφει.

Τα μαντήλια, κλασικά και chic, είναι το απόλυτο αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί σε κάθε look, με παραπάνω από έναν τρόπους.
Σε ένα μονόχρωμο look, μπορείς να το φορέσεις στο λαιμό σου για να προσθέσεις ένα διαφορετικό στοιχείο, σε μια τσάντα μπορείς να το δέσεις για να την διακοσμήσεις, ενώ στα μαλλιά είναι ένα αξεσουάρ που όχι μόνο μπορεί να σε βοηθήσει σε μια bad hairday, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και σαν ένα στοιχείο που αλλάζει εντελώς το ύφος του outfit σου.
Σήμερα, διαλέγουμε τους 4 πιο hot τρόπους να φορέσεις μαντήλι στα μαλλιά τώρα για να εκμεταλλευτείς όλα τα μαντήλια που σίγουρα κάθονται στο συρτάρι σου.
ALSO READ: 20 Stylish Καθημερινά Παντελόνια, Που Δεν Είναι Τζιν
 
@thelocals
Μια απλή κοτσίδα, αναβαθμίζεται άμεσα με ένα μαντήλι που θα δέσεις επάνω από το λαστιχάκι, αφήνοντας τις άκρες του να κρέμονται.

Κρύψε ένα ατημέλητο bun μέσα σε ένα μαντήλι και δώσε περισσότερο στυλ στα μαλλιά σου.

Το στυλ αλά Audrey Hepburn και Jackie O, έχει επανέλθει μέσα από πολλά runway shows και οι κορυφαίες fashionista το έχουν ήδη υιοθετήσει στα look τους. Δίπλωσε το στα δύο σαν τρίγωνο και αν είναι αρκετά μεγάλο δέσε τις άκρες του στην βάση του αυχένα ή αν είναι μικρό δέσε το μπροστά κάτω από το πηγούνι. Εάν δεις πως δεν στέκεται, στερέωσε το δεξιά και αριστερά στα μαλλιά σου με δύο τσιμπιδάκια.

Η Patricia Manfield το έχει φορέσει με ένα κινηματογραφικό τρόπο που πραγματικά λατρεύουμε. Σε ένα σικ φόρεμα, πρόσθεσε την απόλυτη σοφιστικέ νότα, φορώντας το χαλαρά στο κεφάλι και γύρω από το λαιμό.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: