Οι Top Influencers Εχουν Βρει Νεο Τροπο Να Φορανε Τις Μποτες Τους

Σίγουρα θα βολέψει κι εσένα.

Οι κορυφαίες fashionista του κόσμου, πλέον φορούν τις μπότες τους με φαρδιά παντελόνια και έχουμε πολύ καλούς λόγους για να υιοθετήσουμε κι εμείς αυτό το στιλιστικό τρικ.
Αρχικά, είναι σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρον από το να φοράς τις μπότες σου με φούστες και με κολάν, δεύτερον είναι σίγουρα αρκετά άνετο και τρίτον, είμαστε πάντα ανοιχτές σε νέους συνδυασμούς με κομμάτια που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας.
Δες παρακάτω, τα 3 look που μας αρέσουν ιδιαίτερα και διάβασε τα tips για να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το νέο στιλιστικό τρικ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: 41 Εξωπραγματικά Εντυπωσιακά Φορέματα Για Τα Χριστούγεννα 2018

Η Evangelie Smirniotaki, συνδυάζει λευκές over the knee μπότες με λευκό παντελόνι και προσθέτει επιπλέον πόντους ύψους, δημιουργώντας μια ενιαία οπτικά γραμμή.
@thora_valdimars
Παίξε με διαφορετικούς τόνους μπεζ, κρεμ και καφέ και δημιούργησε ένα outfit τόσο σοφιστικέ, που θα το φορέσεις και στον χώρο εργασίας.
@gxiayan
Αυτό το look είναι απόδειξη πως τα φαρδιά σου παντελόνια, μπορούν να φορεθούν ακόμη και μέσα από τις thigh-sky-high μπότες σου. Μόνο φόρεσε κοντινούς τόνους, για να μην “κόψεις” το σώμα σου στα δύο.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: