Ποια celebrity looks ξεχωρισαμε στα MVT awards 2019;


1/7
Gigi και Bella Hadid Instagram @instylemagazine

2/7
Camila CabelloInstagram @instylemagazine

3/7
Taylor SwiftInstagram @instylemagazin

4/7
Keke Palmer
Instagram @instylemagazine

5/7
Alex Morgan
Instagram @instylemagazine

6/7
Adriana Lima Instagram @fashiontomax

7/7
Hailee Steinfeld
Instagram @instylemagazine

Εάν υπάρχει ένας λόγος που νιώθουμε έτοιμες να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να υποδεχτούμε με ενθουσιασμό τη νέα σεζόν είναι σίγουρα τα red carpets των βραβείων. Μπορεί από τον Νοέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο, το ημερολόγιο να γεμίζει με διάφορα λαμπερά events, καταλήγοντας φυσικά στα βραβεία Όσκαρ, τους μήνες του καλοκαιριού ωστόσο δεν έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε red carpet looks.
Αυτό ίσχυε μέχρι χθες που πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία MTV για το 2019 με την τελετή να είναι ιδιαίτερα λαμπεροί και τα looks των celebrities άκρως εντυπωσιακά. Φέτος μάλιστα από το MTV βραβεύτηκε ο Marc+Jacobs' title='Marc Jacobs'>Marc Jacobs για την συμβολή του στον τρόπο που ντύνονται οι μουσικοί.
Εάν υπάρχει κάτι που ξεχωρίσαμε ακόμα περισσότερο όμως είναι πως τα red carpet looks που δημιούργησαν οι celebrities σχολιάστηκαν ως τα καλύτερα. Τα nude looks της της Gigi και της Bella Hadid, το Balmain λευκό φόρεμα της Camila Cabello και το red look της Hailee Steinfeld ήταν μερικά μόλις από τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε.

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: