Που ειναι ο Archie; Τι απαντησαν η Meghan Markle και ο πριγκιπας Harry οταν τους ρωτησαν αν θα τον δουν στο ταξιδι τους στη Νοτια Αφρικη

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, ξεκίνησαν τη βασιλική τους περιοδεία στην Αφρική, με πρώτη τους στάση, την Νότια Αφρική.
Το ζευγάρι δεν ταξίδεψε μόνο του, αφού μαζί τους είναι και ο μικρός τους γιος, Archie, με τους θαυμαστές της Δούκισσας και του Δούκα του Sussex να περιμένουν με ανυπομονησία μήπως τον δουν σε κάποιες από τις επισκέψεις που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του διάσημου ζεύγους.
Την ώρα, μάλιστα, που βρίσκονταν μουσείο πολιτιστικής κληρονομιάς στο Κέιπ Τάουν (District Six Museum) η Somaya Ebrahim, μια 81χρονη πρώην κάτοικος της περιοχής, η οποία στεκόταν ανάμεσα στο πλήθος, πλησίασε τον πρίγκιπα Harry, για να του κάνει μια μεγάλη αγκαλιά, και τον ρώτησε που είναι ο γιος τους. Ο Harry της απάντησε: «Κοιμάται».
Το ενδιαφέρον φαίνεται πως είναι μεγάλο για τον μικρό Archie, αφού ακόμη ένας κάτοικος ρώτησε που ήταν το παιδί, με τον Harry να απάντα αυτή τη φόρα: «Δεν είναι γκρινιάρης, απλώς είναι πολύ κουρασμένος».
Διαβάστε περισσότερα στο UniqueByErmes

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: