Πριγκιπας William – Kate Middleton: Ποσο εχει αλλαξει η σχεση τους μετα τις φημες για απιστια

Μια δύσκολη περίοδο ανάμεσα στη σχέση τους φαίνεται πως πέρασαν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton την περασμένη άνοιξη μετά τις φήμες που ήθελαν την μαρκησία του Cholmondeley, Rose Hanbury να έχει μπει ανάμεσα τους.
Τα βρετανικά μέσα έκαναν λόγο στην αρχή της χρόνιας για κακές σχέσεις ανάμεσα στη Middleton και τη Hanbury, ενώ η κατάσταση άρχισε να χειροτερεύει όταν λίγες εβδομάδες αργότερα ο πρίγκιπας William έγινε trend στο Twitter για τις φήμες που τον ήθελαν να να έχει απατήσει την Kate μαζί της.
«Η Kate βρίσκει αυτές της φήμες θλιβερές και δεν μπορεί να σκέφτεται ότι μια μέρα μπορεί να τις διαβάσουν τα παιδιά της» δηλώνει μια πηγή ενώ συνεχίζει λέγοντας πως αυτή η κατάσταση ανάγκασε το ζευγάρι να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του και να σκεφτούν πως πρέπει να πρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.
«Τα πάνε πολύ καλά, προσπαθώντας να ξαναβάλουν τον γάμο τους σε έναν σωστό δρόμο, δεν είναι αφύσικο να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, ειδικότερα μετά από 8 χρόνια κοινού βίου» δηλώνει μια άλλη πηγή.
Οι δυο τους είναι μαζί από την εποχή που ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο St. Andrew’s ενώ από τότε η σχέση τους έχει περάσει αρκετές δοκιμασίες. Το 2004 αλλά και το 2007 είχαν χωρίσει προσωρινά όταν τελικά ξανά ήταν μαζί μετά από λίγους μήνες.
Στις τελευταίες κοινές εμφανίσεις τους, δείχνουν πολύ ενωμένοι, ενώ πρόσφατα επέστρεψαν από τις διακοπές που έκαναν στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής, Mustique. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun το ζευγάρι μαζί με τρία τους παιδιά έμειναν σε μια πολυτελή βίλα που κόστιζε 33.000 δολάρια την εβδομάδα.

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: