Πως Να Αποκτησεις Επιπεδη Κοιλια Σε 3 μηνες

Κατέκτησε τους στόχους σου.



Κάθε fitness στόχος που θέτεις, μπορεί να χρειάζεται έως και 3 μήνες εως ότου πραγματοποιηθεί. Άρα, εάν υποθέσουμε πως θέλεις να αποκτήσεις μια πιο επίπεδη κοιλιά πάνω στην ώρα για το Καλοκαίρι, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκινήσεις το πρόγραμμα σου.



3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



Ξεκίνησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα γυμναστικής για αρχάριους που θα ενδυναμώσει ολόκληρο το σώμα. Περπάτημα, Yoga, pilates, boxing θα δώσουν ένα boost στο σώμα και το μεταβολισμό σου.







2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



Αφού έχεις αυξήσει τις αντοχές σου, είναι ώρα να εντατικοποιήσεις το πρόγραμμα σου. Ακολούθησε ένα σταθερό πρόγραμμα εκγύμνασης κοιλιακών μυών, αφιερώνοντας 10 λεπτά από την ημέρα σου για να κάνεις έντονες ασκήσεις με γρήγορες κινήσεις και εναλλαγές.













1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



Έχει έρθει η ώρα να εστιάσεις σε ότι βαραίνει το σώμα σου. Τηγανιτά, αλκοόλ, επεξεργασμένες τροφές, καφεϊνη και ζάχαρη επιβαρύνουν τον οργανισμό και την υγεία σου, επιβραδύνοντας τον μεταβολισμό σου και την καύση των τροφών. Επίσης, εφόσον έχεις κάψει πλέον αρκετό λίπος στην περιοχή, μπορείς να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις και κάποιο αδυνατιστικό προϊόν που ενδείκνυται για εφαρμογή στην περιοχή της κοιλιάς και πλέον μπορεί να εισχωρήσει βαθύτερα.







Elancyl Slim Design θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας για επίπεδη και σφιχτή κοιλιά 20,30 €











Rodial κρέμα για μείωση του πάχους στην περιοχή της κοιλιάς και ενίσχυση των αποτελεσμάτων της γυμναστικής 49,20 €

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: