Πως Να Φορεσεις Crop Παντελονι Οταν Εχει Κρυο

Πώς να φορέσεις crop παντελόνι και πώς να μετατρέψεις ακόμη και την καλοκαιρινή ζιπ κιλότ σε ένα all year round κομμάτι.

Εάν είσαι σαν κι εμάς, οι πιθανότητες να μην θέλεις να αποχωριστείς το αγαπημένο σου crop παντελόνι, ακόμη και όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες, τότε σίγουρα σκέφτεσαι πως να το φοράς τους φθινοπωρινούς μήνες που διανύουμε αλλά και τους χειμερινούς μήνες που ακολουθούν.
Καταρχάς, πρόσθεσε πολύ υπομονή μέχρι να έρθει πάλι το καλοκαίρι και δες παρακάτω τους 3 καλύτερους τρόπους.
#1.
ADD LAYERS
@Andycsinger
Απλά πρόσθεσε ζεστά φθινοπωρινά κομμάτια όπως κασκόλ και γούνινους γιακάδες ή δημιούργησε layers με μακρυμάνικα τοπ, πουκάμισα και πουλόβερ για να αντισταθμίσεις το καλοκαιρινό ύφος που μπορεί να δώσει ένα crop παντελόνι στο look σου.
#2.
WEAR WITH BOOTS

Για να φορέσεις την ζιπ κιλότ σου χωρίς να μοιάζει καλοκαιρινή, φόρεσε την με μπότες που καλύπτουν όσο δέρμα φαίνεται κάτω από το παντελόνι.
#3.
ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΛΣΟΝ Η ΚΑΛΤΣΕΣ

Ένα καλσόν στο ίδιο χρώμα με το παπούτσι σου, όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα μακρύνει και τα πόδια σου. Εναλλακτική: φόρεσε μια εντυπωσιακή κάλτσα που θα καλύπτει όμορφα το κενό στα πόδια σου, ανάμεσα από το παντελόνι και το παπούτσι σου.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: