Πως Να Καλυψεις Τα Λευκα Μαλλια Σε Δευτερολεπτα

Η μόνη περίπτωση να μην έχεις ακούσει για αυτά τα θαυματουργά προϊόντα, είναι να ζεις μέσα σε μια σπηλιά.

Ξανθιά, μελαχρινή ή κοκκινομάλλα, δεν έχει σημασία. Όταν τα πρώτα γκρίζα κάνουν την εμφάνιση τους, το να τα πρέπει να τα καλύπτεις συνεχώς, γίνεται τόσο κουραστικό όσο και εκνευριστικό. Ευτυχώς για όλες μας, τα τελευταία προϊόντα ομορφιάς που έχουν κυκλοφορήσει για να σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη, είναι οικονομικά, άμεσης κάλυψης και το σημαντικότερο, πολύ εύκολα στην χρήση. Επιπλέον, δεν μεταφέρονται στα ρούχα σου και διαρκούν μέχρι το επόμενο σου λούσιμο.
Έτσι, είτε είσαι πολυάσχολη, είτε το budget δεν επαρκεί για συνεχείς επισκέψεις σε κομμωτήριο, είτε ακόμη αν δεν θες να υποβάλλεις τα μαλλιά σου σε συνεχείς χημικές διεργασίες, αυτά που θα δεις παρακάτω θα σου εξοικονομήσουν χρόνο, κόπο και χρήμα.
SHOP

L’oreal Hair Touch Up σπρευ για κάλυψη λευκών σε διάφορα χρώματα €8
Με αυτό το προϊόν θα είσαι έτοιμη σε δευτερόλεπτα. Ιδανικό για όσες έχουν αρκετά λευκά μαλλιά, αφού το σπρέυ καλύπτει και μεγάλες επιφάνειες, εύκολα και γρήγορα.
SHOP NOW


Color Wow Root Cover Up σε διάφορες αποχρώσεις €23,40
Για μαλλιά με ανταύγειες ή για σημειακή κάλυψη σε κροτάφους και ρίζες. Πολύ καλυπτικό προϊόν, ώστε να δημιουργήσεις προσωρινές ανταύγειες στις ρίζες σου.
SHOP NOW


Redken Root Fusion σπρευ για κάλυψη λευκών σε διάφορες αποχρώσεις 8.45€
Ακόμη ένα πολύ καλυπτικό προϊόν, που το βρίσκουμε και σε απόχρωση για κοκκινομάλλες.
SHOP NOW


Rita Hazan Root Concealer Touch Up Stick 26.45€
Ιδανικό για λίγα λευκά σημειακή κάλυψη και κάλυψη των φρυδιών, σε όποιους αντιμετωπίζουν αποχρωματισμό και σε αυτό το σημείο.
SHOP NOW

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: