Πως Να Νικησεις Την Υγρασια Και Το Φριζαρισμα

Με ένα μόνο προϊόν.

Εάν νιώθεις πως η θάλασσα εξατμίζεται και όλος ο ατμός της επικάθεται στα μαλλιά σου, κάθε φορά που πας διακοπές στα νησιά…δεν είσαι η μόνη.
Ακόμη και εάν δεν κάνεις πιστολάκι -ούτε εδώ είσαι η μόνη- καθ’όλη τη διάρκεια των διακοπών σου, προσπαθώντας να στριμώξεις κάθε τρίχα μέσα σε μια επιμελώς ατημέλητη πλεξούδα που σου πήρε τόσο καιρό να τελειοποιήσεις, μετά από μισή ώρα τα μαλλιά αρχίζουν να κάνουν τα δικά τους και πραγματικά να μην υπακούν σε τίποτα. Και, ναι..το αποτέλεσμα είναι πάντα να σου χαλάνε όλο το look και να μην θέλεις να βγάλεις ούτε μια διακοπο-selfie.
Εάν έχεις δοκιμάσεις τα πάντα -ή σχεδόν τα πάντα- θα σου συστήσουμε ένα μόνο προϊόν. Το Dream Coat Spray της Color WOW. (28.45€) 

Color WOW Dream Coat Supernatural Spray 28.45€
BUY
Το Supernatural spray, το οποίο δεν περιέχει σιλικόνες, υπόσχεται να μετά το λούσιμο να φυλακίσει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας. Η μαγική του ιδιότητα όμως είναι πως ενεργοποιείται με την θερμότητα και η προστασία που παρέχει στην τρίχα διαρκεί έως και 72 ώρες, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να ισιώσουμε τα μαλλιά μας, χωρίς να φοβόμαστε το φριζάρισμα. Ακούγεται τέλειο; Είναι.

Ψέκασε κάθε τούφα ξεχωριστά, πριν να την ισιώσεις και άσε το spray να κάνει τα μαγικά του.
 

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: