Πως θα μετατρεψεις το απογευματινο σε βραδινο ντυσιμο!


Σε όλες μας έχει συμβεί να πρέπει να βγούμε το βράδυ ξαφνικά με σχέδια της τελευταίας στιγμής που συνήθως οδηγούν και σε πιο αυθόρμητες και απολαυστικές εξόδους. Όμως στις εξόδους αυτές θέλουμε να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφα και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με μικρές και γρήγορες αλλαγές. Έτσι μπορείς να μετατρέψεις ένα επαγγελματικό ή απογευματινό ντύσιμο σε βραδινό.
Έτσι το business ντύσιμο μπορεί να γίνει εύκολα βραδινό με κάποιες γρήγορες αλλαγές. Η πρώτη αλλαγή που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι φυσικά στα παπούτσια αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις ρούχα ενώ βιάζεσαι.
Αλλαγές για να μετατρέψεις το απογευματινό σου ντύσιμο σε βραδινό
 
Φόρεσε ένα φανταχτερό κόσμημα

Η πρώτη και πιο εύκολη αλλαγή όταν ήδη φοράς τακούνια είναι να προσθέσεις ένα φανταχτερό κόσμημα για να κάνεις το outfit σου βραδινό. Τα κοσμήματα είναι λαμπερά και μας δίνουν πάντα περισσότερο στυλ. Δες επίσης Ποια κοσμήματα είναι στην μόδα το 2019;
Άλλαξε πανωφόρι

Είτε φοράς μπουφάν, είτε σακάκι στην περίπτωση που ήδη φοράς τακούνια μπορείς να αλλάξεις σε κάτι πιο βραδινό. Βάλε το αγαπημένο σου πανωφόρι και κάνε άνετα το ντύσιμο σου βραδινό. Δες επίσης 33 Γυναικεία δερμάτινα μπουφάν και ζακέτες για κάθε σου έξοδο!
Βάλε βραδινές μπότες

Ας το παραδεχτούμε, οι μπαλαρίνες είναι το πιο άνετο παπούτσι για το γραφείο. Όμως η βραδινή έξοδος μας θέλει πιο seχy. Οι μπότες πάνω από το γόνατο θα κάνουν ένα κατά τα άλλα casual outfit σε πολύ θηλυκό και θα νιώσεις μεγάλη αυτοπεποίθηση φορώντας τις.
Έχε στην τσάντα σου κόκκινο κραγιόν
Ακόμα κι αν από το πρωί κάνεις το πιο ωραίο ντύσιμο του γραφείου με ψηλά τακούνια και ρούχα που άνετα σε συνοδεύουν σε κάθε έξοδο, σίγουρα το βάψιμο σου είναι πιο ουδέτερο. Μία απλή αλλαγή του nude κραγιόν σε έντονο κόκκινο θα σου δώσει ότι λείπει για μία πετυχημένη έξοδο.
Πάρε ένα βραδινό τσαντάκι

Από τις πιο χρήσιμες αλλαγές όταν νιώθεις πως μπορείς να μετατρέψεις το απογευματινό σε βραδινό ντύσιμο είναι η αλλαγή της τσάντας. Σίγουρα το πρωί χρειάζεσαι μία μεγάλη τσάντα για να έχεις μέσα όλα τα απαραίτητα της ημέρας. Το βράδυ όμως ένα βραδινό τσαντάκι θα συμπληρώσει το στυλ σου.
Outfits που μπορείς να μετατρέψεις

Αν και κάθε βραδινή έξοδος θέλει την προετοιμασία της, πολλές φορές δεν έχουμε τον χρόνο να την κάνουμε. Όμως τα παρακάτω outfits θα σου δώσουν την έμπνευση για μικρές αλλαγές που θα αλλάξουν το απογευματινό σε βραδινό ντύσιμο. Τα περισσότερα έχουν ένα ή δύο βασικά κομμάτια ενώ αλλάζουν τα κοσμήματα, οι τσάντες και συνήθως τα παπούτσια. Δες επίσης 38 Ιδέες για τέλειο ντύσιμο σε κάθε ραντεβού!

Πηγή: ediva.gr.

Κατηγορίες: