Σε αυτες τις διακοπες μην ξεχασετε να παρετε μαζι σας αντηλιακο.. για το σκυλακι σας

Αυτή η όμορφη στις παρακάτω φωτογραφίες είναι η Τρίχα, η σκυλίτσα μου. Η Τρίχα αγαπάει να γαυγίζει, να τρώει, να την χαϊδεύουν και να κάνει βόλτες. Είμαι σίγουρη πως έχετε κι εσείς που διαβάζετε τώρα αυτό το άρθρο έναν τετράποδο φίλο, που ίσως παίρνετε μαζί σας στις διακοπές.
Καθώς αυτές τις μέρες οι περισσότεροι ετοιμάζεστε να πάτε κάπου λοιπόν, είπα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι που ίσως ξεχνάτε: το σκυλάκι σας έχει κι αυτό ανάγκη από αντηλιακή προστασία. Ω ναι, αν και τα σκυλιά έχουν τρίχωμα, χρειάζονται αντηλιακό, ειδικά αν είναι ανοιχτόχρωμα και κοντότριχα, καθώς αυτά κινδυνεύουν περισσότερο.












View this post on Instagram



















Τρίχα η ατρόμητη camper. She loves long walks on the beach and eating your food. #mydogisbetterthanyours #adopt #adoptdontshop #camping #greeksepherd #sea #beachlife #summeringreece #camper #adventure #thedodo #dogsofinstagram #goldenhour #summer2018
A post shared by Chrysa Darsakli (@chrysa_dars) on Jul 8, 2018 at 8:48am PDT















View this post on Instagram



















Wet hair, don't care #απόπότεοιγοργόνεςβγαίνουνστηστεριά #mydogisbetterthanyours #mylittletsopana #trixa #dog #mermaid #sea #beach #Τρίχα #longwalksonthebeach #mygirl #adoptdontshop #adoptastray #summeringreece #blackandwhite
A post shared by Chrysa Darsakli (@chrysa_dars) on Jul 31, 2017 at 8:52am PDT



Το μελάνωμα, aka ο καρκίνος του δέρματος, είναι από τις νούμερο ένα μορφές καρκίνου που παθαίνουν οι τετράποδοι φίλοι μας και επειδή ακριβώς έχουν γούνα δεν εντοπίζεται.
Με λίγα λόγια, μην σας περνάει καν από το νου να πάτε στην παραλία με το σκυλάκι σας χωρίς να έχετε πάρει μαζί σας το αντηλιακό του. Όχι, δεν μπορείτε να του απλώσετε λίγο από το δικό σας, δεν κάνει – στην αγορά θα βρείτε ειδικά αντηλιακά για ζώα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα παιδικό, που δεν έχει zinc oxide το οποίο είναι τοξικό για τα σκυλάκια.
Καλές (σκυλο)βουτιές!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣBest of: Βρήκαμε τα καλύτερα αντηλιακά σώματος με spf 30 για ασφαλές μαύρισμα

Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: